Ukoliko ne poznajete nekog dovoljno, a želite da ga obradujete poklonom, raspitajte se šta je u horoskopu

foto: Shutterstock / Lucky Business
foto: Shutterstock / Lucky Business

Kupovina poklona pred Novu godinu može da bude zahtevan posao. Stvari nisu toliko komplikovane ako dobro poznajete tu osobu, ali ukoliko niste sigurni šta bi joj se dopalo, ovo može da bude “klizav teren”.

Ako planirate kupovinu poklona za voljenu osobu, prijatelja, partnera ili kolegu pokušajte da saznate šta je u horoskopu.

To vam može biti zvezda vodilja i način da u odabiru ne pogrešite. 

Ovan

Prestavnici prvog znaka Zodijaka ne snalaze se u kuhinji i nemaju strpljenja i kreativnosti koje kuvanje zahteva, pa im nemojte poklanjati sitnice ili aparate posvećene kulinarstvu, osim ako ste izričito čuli da im baš to treba.

Bik

Poklone ručne izrade nemojte poklanjati Bikovima, osim ako ste profesionalni umetnik ili poklon nije izrađen aposlutno savršeno. Bikovi imaju istančan ukus i vole skupe, kvalitetne poklone.

Blizanci

Blizancima ne poklanjajte ništa što zahteva dugotrajnu brigu, poput biljaka, dnevnika, zahtevnih slagalica. Sve će to završiti u kanti vrlo brzo, jer za to nemaju živaca.

Rak

Predstavnicima ovog znaka je izuzetno važno da poklonom pokažete da ih dobro poznajete, pa poklon kartice ili novac nikako nisu dobar izbor. Sa druge strane, Rakovi osećaju obavezu da uzvraćaju istom merom, pa ćete ih ovim poklonom samo staviti u nezgodnu situaciju ako nemaju mogućnosti da vam vrate sve do dinara.

Lav

Jeftini pokloni dolaze u obzir samo ako vam je skrivena namera da razbesnite Lava. Čak i da kupite nešto skupo, ako je izašlo iz mode, Lava će samo pristojnost i čelični živci sprečiti da vas gađa tim poklonom. Da biste zadovoljili Lava poklonom, morate da budete veoma kreativni.

Devica

Ovo su osobe koje pažljivo planiraju sve u životu, pa nije zgodno da im darujete nešto što smatraju nepoželjnim i ne znaju kako da ga smeste u svoj život. Nikako im ne poklanjajte nešto što zauzima puno prostora, proizvodi zvukove ili zahteva brigu i pažnju – to je možda i najgore, piše Stil.

Nastavak na sledećoj strani…

Originalni tekst