MIlan Milošević se nedavno na mrežama požalio kako dobija jezive pretnje, zbog čega je bio primoran da sve prijavi policiji.

Milan Milošević skrenuo je pažnju javnosti na sebe tokom učešća u rijalitiju „Zadruga“, nakon kojeg je postao i voditelj istog.

On je istakao se u svom poslu odlično snalazi baš zbog toga što je i sam bio deo rijaliti formata. 

Foto: Kristina Lukić

 

– Sve je do učesnika, oni prave šou program. To je psihološka igra, s velikom dozom humora, zabave, svega i ja sam se uklopio sa njima kao da sam i ja učesnik. Ne možeš ti biti voditelj takvog programa, a da nemaš rijaliti mozak. Moj mozak je naštelovan tog trenutka kad kročim u dvorište ispred Bele kuće na tu priču, ja odmah kliknem, čitam ih, gledam, razmišljam… Kao da se nekada nadmećem sa njima – zaključuje Milošević.

Milan se nedavno susreo sa pretnjama i negativnim komentarima, što je popularni voditelj odmah prijavio policiji. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Ne bih komentarisao, vidite svi kakva se hajka digla protiv mene i mojih kolega, ali je se ne bavim tim, postoje nadležni organi i institucije. Sve sam uredno prijavio policiji, advokati rade svoj posao. Mislim da je danas 21. vek, uređena zemlja Srbija, ne može niko da bude oštećen i da na taj način bude sabotiran, upravo ono što meni rade – poručio je Milan u emisji „Ekskluzivno“.


Sprema se bum na estradi! Naša pevačica najavila haos nakon potpisanog ugovora sa nemačkim reperom!

sledeća vest

Originalni tekst