Ona se uključila u lajv na TikToku, a tom prilikom progovorila je o bolesti sa kojom se već duže vreme bori.

Nekadašnja rijaliti učesnica, Rada Vasić, boluje od teške bolesti, koja ju je za samo pet meseci potpuno promenila.

Ipak, Rada je poznata kao veoma jaka žena, te se opet uključila u TikTok lajv.

Otkrila je kako se oseća nakon operacije i višemesečnih hemioterapija.

– I dobro i loše sam. Bila sam jako bolesna. Imala sam pritisak… Primala sam jake hemioterapije. Nikome da ne da Bog šta sam prošla – požalila se Rada.

Foto: Printscreen tiktok

 

Ona je vidno promenjenog izgleda, a kosa je počela da joj raste.

– Kosa mi je pobelela od terapije. Prvo je bila plava i sada je skroz bela. Ne smem još da se farbam. Rekli su mi da mogu da stavim kanu. Sve mi je bilo opalo, čak i trepavice. Plašim samu sebe kada se pogledam u ogledalo – rekla je Rada.

Rada je otkrila i u kakvom je stanju njen suprug.

– Mužu mi nije bolje, još je u bolnici. Oba bubrega su mu otkazala – govorila je Rada na TikToku.

sledeća vest

Vesti

(VIDEO) UDARNO! SNS i koalicioni partneri predali potpise za izbornu listu! Na Blagovesti se ovaj cvet obavezno unosi u kuću: Veruje se da privlači ove dve stvari Prpa, bato! Kurti u panici: Srbija će sprečiti naš ulazak u Savet Evrope, kaznite je! Goran Vesić saopštio lepu vest: Završava se nova traka brze saobraćajnice od auto-puta Beograd - Niš  do Požarevca (VIDEO) Kakvi ćemo biti starci ako smo ceo život proveli sedelački? I mlade već boli sve i svašta, šta tek da očekuju u starosti

Društvo

Kakvi ćemo biti starci ako smo ceo život proveli sedelački? I mlade već boli sve i svašta, šta tek da očekuju u starosti

“Sedenje ubija”, više je nego tačna i statistikom potvrđena narodna izreka. Jer ako više časova dnevno sedite, što je najčešće posledica kancelarijskog rada, telu ste ukinuli pokret i položaj prirodan za dvonošca, a posledice su mnogobrojne – od degeneracije kičme, preko proširenih vena, aktiviranja tromba, nastanka dijabetesa ili kancera, do depresije, jednom rečju, preuranjenog starenja organizma.

Originalni tekst