Supruga popularnog pjevača, Darka Lazića, Katarina Lazić ne krije koliko je sretna u braku te je sada podijelila fotografiju sa Darkom od prije 15 godina, gdje se još tada moglo vidjeti koliko su zaljubljeni.

Pratioci su Katarini postavljali pitanja na Instagramu, pa je tako jedno glasilo:

– Koliko dugo poznaješ Darka?

Ona je odgovorila kratko “15 godina”, uz njihovu zajedničku fotku koja datira iz tog perioda.

(Foto: Printscreen / Instagram / Katarina Lazić)

Inače, njih dvoje su se upoznali još 2009. godine, kada su se prvi put i zaljubili jedno u drugo. Iako su oboje bili u vezama i brakovima, poslije 14 godina su riješili da svoju ljubav podignu na viši nivo te su tako, 8. decembra 2022. izgovorili sudbonosno “da”.

Ono što je zanimljivo je da Lazić nije prekidao kontakt sa sadašnjom suprugom, čak i kada je bio s drugim ženama.

– Katarina i ja se poznajemo 13 godina, davno smo bili u vezi i uvijek smo se poštovali. Bili smo u kontaktu, viđali se i pili piće, tako da je uvijek u mom životu. Ja se zapravo nikad nisam ni odljubio od Kaće, samo smo se razišli,jer nije bilo pravo vrijeme za nas. U tom smislu sam uvijek sve druge varao s njom. Ona je imala svoju vezu i brak, poslije se razvela, isto kao i ja i zašto da ne budemo zajedno? Smatram da je bolje da čovjek sačeka da sazri. Mislim da smo tek sad prošli sve i možemo da uživamo zajedno do kraja života – rekao je Darko jednom prilikom za “Republiku”.

(Express / Telegraf.rs)

Originalni tekst