Rijaliti zvezda je u ekskluzivnom intervjuu za Informer progovorila o ćerkici, koja bi na svet trebalo da dođe u aprilu, pobedi u „Zadruzi“, ali i lošem periodu koji je sada iza nje!

Aleksandra Nikolić može da se pohvali jednom od najuspešnijih godina do sada. Atraktivna plavuša je pobedila u „Zadruzi 6“, a i ostala je u drugom stanju, te bi sredinom 2024. trebalo da postane majka devojčice.

Na samom početku razgovora za Informer, Aleksandra je sumirala utiske kada je 2023. godina u pitanju.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Kada pogledam iza sebe, prošla godina donela mi je nešto najbitnije, a to je drugo stanje. Pored toga, tu je i moja pobeda u rijaliti programu „Zadruga 6“. U suštini, koliko god da je bila teška, donela mi je mnogo lepih stvari.

Pored trijumfa u najgledanijem televizijskom formatu, prethodni period za lepu Beograđanku nije bio nimalo lak.

Sve što je ružno bih ostavila iza sebe i želim da razmišljam samo o boljim danima. Kada bismo se vraćali u prošlost i kada bismo razmišljali o manje lepim stvarima, sumnjam da bismo odmakli negde. Ne obazirem se na loše ljude i ne bavim se onima koji stoje u mestu. Želim da se bavim onima koji su uspešniji, bolji i pametniji od mene. Osobama koji mi mogu biti inspiracija.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Ipak, Nikolićeva je godinu za nama završila kao trudnica i za koji mesec postaće majka.

Mnogo sam uzbuđena i srećna zbog dolaska ćerkice. Pripreme teku odlično i do aprila, kada bi trebalo da se porodim, biće sve cakum-pakum. 

Naposletku, otkrila nam je da li gleda „Elitu“, u kojoj je se Maja Marinković, ali i ostali učesnici redovno sete, te da li ćemo je ponovo gledati pred kamerama.

„Elitu“ ne pratim, iako se tamo svakodnevno spominjem. Što se tiče ulaska, zasad ne planiram ništa tog tipa – kaže Aleksandra Nikolić za Informer.


Originalni tekst