Svečano otvaranje Olimpijskih igara u Parizu počinje danas u 19.30, možete ga pratiti uživo uz prenos na portalu „Novosti“, a upravo tu vam i otkrivamo – u čemu će naši olimpijci biti tokom svečanog, ne baš klasičnog, defilea.

СВАКО СВОЈ КРСТ ДА ПОНЕСЕ... Откривамо! Ево шта ће српски олимпијци носити на свечаном отварању Олимпијских игара у Паризу (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Naime, naše dame će biti u crvenoj kombinaciji, dok će muškarci nositi crvene bermude i plave majice.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Izgledaće – ovako:

Srpski olimpijci / Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Podsetimo, kolekcija opreme u kojoj će nastupati naši sportisti je bazirana na nacionalnim motivima i bojama srpske države, a dominira stilizovani krst koji se nalazi na grbu Srbije i nosi nekoliko poruka – veru, snagu, nadu, predanost, pripadnost, lojalnost, cilj…

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Evo i kako izgleda kompletna kolekcija, koju smo vam nedavno i prikazali kada ju je srpski olimpijski tim predstavio javnosti:

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima – pratite na posebnoj stranici portala „Novosti“ posvećnoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: „FOKUS NAM JE PARIZ 2024“: Basketaš Strahinja Stojačić za „Novosti“ o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst