Prvi svadbeni ples je emotivan momenat, koji, uz pjesmu koja ima dublji značaj za mladence, treba da bude nešto što će ostati u sjećanju kako njima, tako i svim prisutnim gostima.

Ipak, snimak koji je nedavno postao viralan ostat će u sjećanju ljudima širom Balkana.

Na instagram stranici “Videji_8”, pojavio se snimak sa jedne svadbe sa naših prostora, zbog kog su, mnogi bili iznenađeni. Kako se može čuti na snimku, veseli razigrani novopečeni bračni par za svoj prvi ples odabrao je hit “Isti igrači”. Da sama pjesma jeste hit, stoji. Da pjesma nije za prvi ples, pa…

Gledajući snimak, primijetit ćete kako su se, dok su ih gosti snimali, mladenci veselo “bacali” po podiju. Atraktivna mlada je sve vrijeme, držala svoju haljinu da joj ne spadne, dok je mladoženja u nekom trenutku čak odlučio da baci cigaru na pod. Ipak najveće iznenađenje desilo se kad je mladoženja kod teksta “mnoge su stajale u redu sa mnom noć da provedu” pokazao na ženski dio gostiju, piše Blic.

Sve ove situacije izazvale su ljutnju kod ljudi koji su odgledali video snimak. A u komentarima je teško bilo naći pozitivan komentar.

“‘Mnoge su stajale u redu sa mnom noć da provedu’ i pokazuje na gošće, kume i familiju” , “Meni je ovo prestrašno”, “A što joj puše dim u facu, ja ne mogu”, “Je l’ ona to drži haljinu da joj grudi ne ispadnu”, “Meni je ovo nelagodno da gledam”, “Ali ovaj dim i ovo bacanje cigarete, užas”,

“Zamisli ples ti bude uz ovu pjesmu, Bože Gospode”, “Malo onako degutantno”, bili su samo neki od mnogobrojnih komentara ispod ovog video snimka.

Originalni tekst