Iako je njegova sadašnja supruga jedina uspela da ga odvede pred matičara i to u 43. godini, brojne poznate i manje poznate dame vezuju se za njegovo ime, a jedna od njih je i popularna pevačica Zlata Petrović sa kojom je prema pisanju medija on čak planirao i venčanje.

Novak Đurović

Suzana i Saša Popović godinama su u skladnom braku

Naime, Suzana Jovanović i Zlata Petrović bile su svojevremeno ljute rivalke, međutim uprkos raznim pričama o njihovom odnosu kao i činjenici da su mnogi pokušali da ih zavade, pevačice i, kako neki kažu suparnice, ne obaziru se na gradske priče, već neguju prijateljski odnos koji bi mnogima mogao poslužiti kao primer.

Da su Suzana Jovanović i Zlata Petrović posle svega veoma dobre prijateljice može se zaključiti iz njihove zajedničke fotografije iz provoda na kojoj poziraju vidno raspoložene i tip-top sređene.

Da zbog prošlosti u njihovom odnosu nema zle krvi svedoči i izjava koju je jednom prilikom dala Suzana Jovanović otkrivajući kako je upravo Zlata bila ta koja je njoj i Saši donela sreću.

Zlata mi je pomogla da se udam za Sašu. Na njenoj svadbi sam ja bila ta koja je uhvatila bidermajer. Odmah posle toga udala sam se za Sašu – ispričala je Sašina supruga jednom prilikom.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst