Suzana Mančić rasplakala se u emisiji kada se prisetila porodice i svog detinjstva.

Voditeljka Suzana Mančić otvorila je vrata svog porodičnog doma i pokazala kako njena porodica i ona proslavljaju Božić. Ona je u jednom momentu prisetila i detinjstva, prilikom čega se rasplakala. 

Foto: TV Pink printscreen

 

– Moja cela uža familija je bila ovde na večeri, bilo je dosta posla! Danas se ide kod mog brata na božićni ručak, tako su podelili naši roditelji. Uvek smo išli kod tetke na Badnje veče, teča Milenko je pravio pijanog šarana, tako da sam i ja to napravila po njegovoj recepturi a danas, zna se, meso se jede, kraj je postu – ispričala je Suzana, a potom pokazala česnicu koju, priznaje, nije sama umesila.

Foto: TV Pink printscreen

 

– Ovo je česnica, nisam je ja napravila, naručila sam je. Nisam baš sve stigla da uradim sa ove dve ručice – rekla je i otkrila da u ranom detinjstvu nije slavila hrišćanske praznike.

– Pripadam generaciji komunizma, ja do 15-16. godine nisam razlikovala Božić od slave, dok mi je Uskrs uvek bio prepoznatljiv po farbanju jaja… Mi nismo slavili, otac mi je bio komunista, Partizan, ali od sredine osamdesetih smo počeli da slavimo – iskrena je Suzana, koju su savladale emocije, te se rasplakala.

Foto: TV Pink printscreen

 

– Moja su verovanja u dobrotu, istinu i pravdu. Tako nekako i Boga doživljavam. Za mene je religija, vera, Bog nešto što je dobro, što je istinito i pravedno. Kada pomislim da bih mogla da budem bliže Bogu, samo istina zbori, voli ljude i to je to. Čuvajmo jedni druge, poštujmo se, tako možemo da sačuvamo svoju ulicu, svoju njivu, svoj voćnjak – rekla je Suzana u jutarnjem na Pinku.


sledeća vest

Originalni tekst