Emisiju „Život kao takav“ možete da pratite u nedelju, 11. februara u 18 časova na „Informer“ televiziji

Nedeljni talk show „Život kao takav“ nastao pod okriljem MirDan produkcije, zahvaljujući atraktivnom izboru gostiju i širokom spektru tema, od zdravlja i životnih priča do sporta i muzike, za kratko vreme postao je omiljena vikend zabava za sve članove porodice.

U nedelju 11. februara u 18 časova na „Informer“ televiziji, na temu „Ljubav, navika, taktika“ kod Danijele Kremić u studiju, razgovaraće 3 gracije – TV legenda Ruška Jakić, večita loto devojka Suzana Mančić i glumica Nataša Aksentijević. O svojim iskustvima, ljubavnim igricama i partnerima govore bez dlake na jeziku.

Suzana Mančić nam otkriva šta je bila njena ljubavna sedmica na Lotou. Omiljena komičarka Nataša Aksentijević je izjavila da je najbolje da budete u njenoj poziciji, a to je ljubavnica svom suprugu. Ruška Jakić nam se poverila i otkrila da i dalje voli sve svoje bivše muževe.

Emisija MirDan produkcije „Život kao takav“ emituje se nedeljom u 18 časova na „Informer“ televiziji. Reprizu možete pogledati naredne subote u 14 sati.


sledeća vest

Originalni tekst