Poslednji mlad Mesec u Jarcu je uvod u događaje od kraja decembra, jer će retrogradni Merkur da se poklopi sa retrogradnim Marsom, tako da ćemo u Novu godinu ući sluđeni.

Mlad Mesec uvek donosi kraj i početak novog ciklusa. Bitno je da ne donosimo odluke u afektu, jer lako možemo da pogrešnimo.

Ono što sada deluje kao izvesno, može da se ispostavi kao potpuno pogrešno. Uvod u retrogradni hod Marsa i Merkura donosi nam veoma konfuzan period do 19. januara 2023. godine.

Mlad Mesec u Jarcu imaće najviše uticaja na Jarčeve, Rakove, Vage i Ovnove.

Pixabay

Mlad Mesec u Jarcu

OVAN

Mlad Mesec biće sutra u vašem destom polju karijere i nagoveštava promene. Verovatno ćete imati osećaj da vam je svega “preko glave”, ali je bitno da sagledate realno stanje stvari. Imaćete pojačen ambicije i smatrati da zalužujete mnogo bolju poziciju u karijeri. Čućete za novu poslovnu mogućnost.

RAK

Mlad Mesec donosi vam važan susret u emotivnom smislu. Ukoliko ste u braku, moraćete da napravite kompromis. Partner će imati manje saosećanja za stanja kroz koja prolazite. Spremite se za važno poznanstvo.

VAGA

Mlad Mesec donosi vam porodične promene. Odnos sa jednom osobom iz porodice mora da se promeni. Imajte u vidu da nije dobar za ulaganje u poslove sa nekretninama.

JARAC

Ovo je period godine u kojem treba da budete hrabri. Ovaj astrološki uticaj donosi vam lične promene i odluke koje mogu da vam promene život. Spremite se za nove izazove pred Novu godinu.

bonus video:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst