Pun Mesec u Škorpiji očekuje nas sutra, tačnije odmah posle ponoći u 1:48 minuta, a imaće snažan uticaj na sve znakove Zodijaka, a posebno na Škorpije, Bikove, Lavove i Vodolije. Astrolozi aprilski pun Mesec nazivaju i „ružičasti“ jer će imati roze boju.

Pun Mesec u Škorpiju donosi duboku i intenzivnu energiju. Škorpija, kao znak dubokih strasti, transformacije i tajni, često donosi suptilne, ali moćne promene tokom punog Meseca.

Ovaj period može podstaći duboka osećanja i emocionalne reakcije kod ljudi. Škorpija nas podstiče da zaronimo u dubine naše psihe i istražimo skrivene aspekte ličnosti. To može biti vreme kada se suočavamo sa sopstvenim strahovima, ali isto tako i sa moćnim osećajima strasti i želje za promenom.

Suočavanje sa istinom i oslobođenje

Pun Mesec u Škorpiji podstiče nas da budemo iskreni prema sebi i da se suočimo sa istinom, ma koliko teška ili bolna bila. Može podstaći želju za dubokom transformacijom i oslobađanjem od starih, nezdravih obrazaca ponašanja ili emocionalnih veza koje nas koče.

Foto: Shutterstock

 

Osim toga, Škorpija je povezan sa intimnošću i strašću, pa pun Mesec u ovom znaku može pojačati naše emotivne veze i podstaći nas da se povežemo na dubljem nivou sa drugima. To može biti vreme kada se odnosi intenziviraju i postaju dublji i ispunjeniji.

Uz to, pun Mesec u Škorpiji može nas podstaći da istražimo svoju intuiciju i dublje razumemo skrivene motive iza naših postupaka i osećaja. To može biti vreme kada se otvaramo za duhovne uvide i dublje razumevanje životnog ciklusa smrti i ponovnog rađanja, što je takođe simbolizovano ovim znakom.

Emotivne promene

Pun Mesec u Škorpiji donosi duboke i intenzivne promene na emocionalnom i duhovnom nivou, podstičući nas da istražimo svoje najdublje strasti, strahove i želje i da se oslobodimo starih, nepotrebnih tereta kako bismo napredovali ka ličnom rastu i transformaciji.

Pun Mesec doneće dramatične promene za Bikove, Škorpije, Vodolije i Lavove.

Foto: Shutterstock

 

BIK

Ukoliko ste u braku ili imate poslovno partnerstvo, očekuje vas veliki test. Netrpeljivost, neslaganje i potencijalne rasprave biće propratne manifestacije punog Meseca u Škorpiji.

ŠKORPIJA

Vi ćete najjače osetiti uticaj punog Meseca jer se odigrava u vašem znaku. To su lične odluke koje mogu da vam promene život. Njegovo dejstvo osećaćete u narednih dve nedelje, pa pazite da u afektu ne donoesete pogrešne odluke.

VODOLIJA

Pred vama je period velikih poslovnih promena. Zbog toga ćete želeti da menjate firmu ali i profesiju. Probajte da budete racionalni i ne donosite odluke pod emotivnim pritiskom. 

LAV

Pun Mesec u četvrtom polju donosi vam porodične probleme, ali i komplikacije oko stana. Moguće je preseljenje, ali i problemi sa jednim članom porodice.

Odgovor na astrološko pitanje za

sledeća vest

Originalni tekst