Vrlo malo erotskih fantazija je neistraženo i nepoznato, pri čemu i muškarci i žene izražavaju širok spektar domišljatosti.

Ali ako ste ikada imali potrebu da jedete sirovu ribu s polugole žene, a vaša devojka ili supruga nije želela da vam glumi poslužavnik, novinari Slobodne Dalmacije predstavljaju idealno rešenje za vas.

Naime, splitski restorani, Olive tree vintage caffe fine dining lounge i Roof 66/Fetish, Food&Me u ponudi imaju upravo to – serviranje sušija na nagim devojkama.

Ili, kako piše na njihovom meniju, umetnički performans dekorisanja i jedenja sušija sa tela.

Olive tree vintage otvoren je pre 5 godina. Iste godine je na Fejsbuku osvanuo oglas za devojke koje bi želele da glume stalak za hranu na stolu:

– Leži se dva puta po sat vremena dok gosti skupe hranu, pa se odlazi u ostavu dok se pripremi druga tura. Ne morate da budete potpuno gole/intimni delovi mogu da se pokriju nalepnicama i listićima. Uslov je naravno izuzetno zgodna hostesa. Honorar po trosatnom performansu 200 evra, plaćen put i smeštaj – napisali su u oglasu.

Oba objekta, u vlasništvu iste firme, nalaze se na suprotnim stranama šetališta glavne gradske plaže – što ogladnelim prolaznicima omogućuje brži i lakši pristup svežim morskim plodovima pomno raspoređenih na razgolićenim ženskim torzoima.

Ni specijaliteti, a ni cena, nisu za svakoga. “Porcija“ je paprena, između 120 i 170 evra po osobi, zavisno od termina u kom dolazite.

Kada su se novinari Slobodne Dalmacije raspitali kako se utvrđuje higijenski minimum golih žena, sanitarni inspekori su im rekli da nisu znali da tako nešto postoji. Ipak, objasnili su im da takav način posluživanja nije zabranjen ako je osigurano da je hrana u svim fazama proizvodnje, prerade i distribucije zaštićena od svake kontaminacije koja bi mogla da je učini neprikladnom za prehranu ljudi ili štetnom po zdravlje.

o_20174794_1280
Foto: Marin Prvan
217846086_804708713521204_4
Foto: Printscreen/ ROOF 68/Fetish, Food & Me
o_20174856_1280-(1)

Izvor: slobodnadalmacija.hr

Deci nije mesto u kafićima, kafanama, restoranima – to nisu ni igrališta, ni igraonice

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)