Nika je rekla da je sada dobro, ali da joj je trebalo dosta vremena da se oporavi.

Influenser Marko Arsenijević Arsa, priveden je pre tri meseca u policijsku stanicu zbog navoda da je pretukao svoju devojku, isto influerserku Niku Ilčić, sa kojom je tada bio u emotivnoj vezi, duži vremenski period. 

Nika je sada, prvi put progovorila o navodnom incidentu koji se desio devetog maja. 

– Super se osećam nakon svega. Oporavak je dug i zahtevan, ali puno radim na sebi. Moj psihijatar radi odličan posao sa mnom. Nažalost dešavaju se neke stvari iza kulisa za koje javnost ne zna, ali došlo je do toga da se uskoro sve mora saznati. Prvenstveno mislim na klevetničku kampanju koja se radi protiv mene i jako je ružno i pogano i iskreno nisam očekivala, ali radim ovaj posao već deset godina i kada sam kriva nemam problem da priznam, ali ne želim da trpim neke optužbe. Navodi se kako lažem i izmišljam, iskreno bizarno. Razumem zašto to radi, jasno mi je, ali sam mislila da će se on oglasiti na neki drugi način. Onu sliku sa majkom nisam očekivala, ali eto. Nisam ja prijavila nasilje, susedi su, ja sam vrištala – rekla je Nika. 

Foto: printscreen/Instagram

 

Podsetimo, Arsa je priveden zbog sumnje da je izvršio nasilje nad svojom devojkom, Nikom Ilčić. Kako se navodi, Arsa je fizički napao Niku sa kojom je bio duže vreme u emotivnoj vezi. On ju je navodno odgurnuo, prilikom čega je pala na pod, a onda joj je držao ruke i stavio svoju šaku na usta, kako se ne bi čulo njeno zapomaganje.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

(VIDEO) Trenutak smrti je snimljen! Bodlja raže mu je probušila srce: Tragedija je potresla svet, a njegove poslednje reči još lede krv u žilama!

sledeća vest

Originalni tekst