Pop pevačica Ivana Banfić je najveću popularnost stekla devedesetih godina prošlog veka kada je bila jako popularna na dens sceni. Nakon toga se povukla iz javnosti i pažnju privukla svojim privatnim životom u kome doživljava brojna razočaranja.

Mediji su pisali o njenom razvodu i tome da se odala alkoholu.

Prijavila se na klinku za odvikavanje 2005. godine i uspela da prebrodi težak period. Ipak je uspela ponovo da voli – ljubav svog života pronašla je u Krunu Ladišiću. Venčanje je bilo tajno, a Ivana, koja je godinama žudela za detetom, jedva je dočekala trudnoću. Međutim, doživela je spontani pobačaj.

Ubrzo je ipak, ostala u drugom stanju i u 37.godini rodila sina Jana.

– Suočila sam se sa drugom trudnoćom, a potom i velikim strahom da se ne ponovi isti scenario. No, evo ga, hvala Bogu, živ je, zdrav, srećan i veseo. Srećna sam i zahvalna na tom velikom daru – ispričala je tada Ivana koja se sa suprugom i sinom pre nekoliko godina preselila u Staru Drenčinu, mesto udaljeno 11 kilometara od Petrinje.

Od nedavno je gledamo u zabavno-takmičarskom programu Survivor koji se emituje na Nova S.

-Volim istraživati život, moj stav je da sam ovde da bih živela život pun iskustava i doživljaja – rekla je pevačica Ivana Banfić (52), pre polaska u Dominikansku republiku.

Prošle nedelje su se u duelu sukobile možda dve najveće zvezde ovogodišnjeg Survivora – Milica Dabović iz crvenog tima i Ivana Banfić iz plavog tima. Tokom oštrog okršaja, Ivana Banfić je povredila nogu i zbog toga je sinoć napustila takmičenje.

Doktori su uradili sve kako bi joj pomogli, ali je povreda ipak bila previše ozbiljna.

Banfić je sinoć i došla je na štakama i pozdrvila se sa svojim članovima tima na ostrvu, pre nego što se vrati nazad u Hrvatsku. Plavi takmičari su emotivno podneli ovu vest, te su je izgrlili i izljubili pre odlaska.

– Mnogo sam emotivna i drago mi je da sam videla svoj tim, ali mi je isto tako žao što moram napustiti šou. Eto, dogodio se nesrećni, ili srećni slučaj, povredila sam nogu u žaru borbe, ali nije mi žao jer smo dobili jedan bod. Odlazim defitivno sa više vere u sebe, sa više samopouzdanja. Doktorica je brzo reagovala i sanirala mi povredu, inače bih morala na operaciju. Imala sam veliku sreću, jer je mogao biti kuk ili bilo šta teže što bi bilo teško izdrživo u mojim godinama. Bog me je sačuvao. Tužna sam što napuštam ostrvo, ali srećna jer ću napokon videti sina – zaključila je Ivana.

Pamtimo je po velikom hitu sa Merlinom, sada živi na selu, čisti štalu i sa 53 godine izgleda kao avion (FOTO)

Original Article