PO nalogu prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu juče je priveden A. Đ. zbog sumnje da je počinio kriivčno delo nasilje u porodici.

СУПРУЗИ ПОЛОМИО ВИЛИЦУ: Приведен осумњичени за насиље у породици

Foto N. Fifić

Kako je danas saopšteno iz Tužilaštva, na teret mu se stavlja da je u porodičnoj kući, posle svađe, udario suprugu Z. Đ, kojoj je, kako se tvrdi, tom prilikom naneo prelom donje vilice.

Ovu povredu konstatovali su lekari Maksiofacialne hirurgije Stomatološkog fakulteta. Kako saznajemo, reč je o starijem bračnom paru.

Osumnjičeni je danas priveden na salsušanje u Tužilaštvo, gde je u prisustvu branioca po službenoj dužnosti izneo odbranu. navedeno je da je on dao svoje viđenje kritičnog događaja. Posle saslušanja, nadležnom sudu je predloženo da se  prema osumnjičenom odredi pritvor zbog sumnje da će uticati na svedoka, tačnije oštećenu, koja još uvek nije ispitana.

U daljem toku postupka biće ispitana oštećena, izvršiće se neophodna veštačenja, i preduzeće se ostale neophodne dokazne radnje u cilju daljeg procesuiranja osumnjičenog.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

UPOZORAVAM SVE: Ukrajinski ministar najavio pozive Ukrajini da pregovara sa Rusijom

JE L GLEDATE? Ove rečenice je izgovarao monstrum iz Gradačaca dok je ubijao

JE L’ GLEDATE? Ove rečenice je izgovarao monstrum iz Gradačaca dok je ubijao

PRE nego što je presudio sebi, serijski ubica iz pakla Nermin Sulejmanović (35) zavio je juče Gradačac u Bosni i Hercegovini u crno. Najpre je, prenoseći uživo na “Instagramu”, pred očima rođene ćerkice, ubio svoju nevenčanu suprugu Nevzetu Hećimović, koju je prethodno zlostavljao, jer ga je prijavila za nasilje. Na jezivom snimku čuje se dečji plač, dok se na sve strane videla krv.

12. 08. 2023. u 07: 18

Originalni tekst