Školska godina je pred nama, a vi se pitate kako da ostvarite sve želje svojih školaraca bez prekomernog opterećenja kućnog budžeta? Njima je važno da istaknu svoj stil ili da budu okruženi omiljenim motivima dok sede u školskoj klupi. To je razumljivo jer isto tako i odrasli žele lep ambijent u svojim kancelarijama. Adresa na kojoj se mogu pomiriti ove želje su definitivno Super Vero i Jumbo.

Sa ponudom koju čini više od 3000 proizvoda po veoma povoljnim cenama, školarcima možete omogućiti lagani školski start, a svima ugodniji boravak kraj radnog stola uz značajne uštede. Najpre, zbog svih onih sitnica koje prave razliku, a nisu deo osnovne nabavke koja se podrazumeva.

Školski primer niskih cena su sveske A5 već od 14,99 dinara i formata A4 za samo 29,99 dinara. Jednako povoljno se može kupiti i sve ostalo što je potrebno. Pogledajte liflet na www.jumboserbia.rs i otkrijte dodatke za koje niste znali ni da postoje, a ulepšaće svakodnevicu punu obaveza ili uveseliti trenutke kada se okrenete hobijima. Tu su: akrilne boje koje svetle u mraku, tempere sa metalik sjajem, boje za slikanje prstima, štafelaj, sjaj u prahu, platno za slikanje, drvene bojice koje se ne moraju zarezivati i mnoge druge zanimljivosti.

Podrazumeva se velika ponuda rančeva. Neki su sa poklon bluetooth slušalicama, drugi sa poklon maramom, neki sa točkićima, a skoro svi se mogu upariti sa pernicom i sveskama, dodatnim torbama i držačima za olovke u istom stilu. Ima onih koji svetle u mraku, sa šljokicama, motivišućim porukama ili motivima kao što su jednorog, gejming, Minecraft, Hello Kitty, sirena, Frozen, Spiderman i mnogi drugi.

U ponudi su kvalitetni proizvodi najpoznatijih brendova kao što su Staedler, Bic, Pulse Office, Stabilo i Crayola. Takođe, Jumbo asortiman sadrži brendove koji tek stiču svoju popularnost u Srbiji zahvaljujući atraktivnom dizajnu i mogućnostima.

Jasno je da previše izbora bake, tetke i ostale dobre vile školaraca mogu staviti na velike muke. One se lako mogu rešiti Jumbo poklon karticom koja se može kupiti u marketima i pokloniti, te tako prepustiti izbor u kupovini onom ko će sve to kasnije i koristiti. Izaberite iznos od 2000, 3000 ili 5000 dinara i poklonite im priliku da otkriju raznolikost.

Vidimo se u našim radnjama gde vas čeka najbolja ponuda za povratak u školu! Najšira ponuda je u Super Vero marketima koji imaju i Jumbo proizvode, kao i u Jumbo radnjama u TC Zemun Park i Zira.

Originalni tekst