index.hrdanas 07:02

supacell rapmanFoto: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia

Britanska serija Supacell je trenutano najgledanija na Netfliksu u Srbiji, a veoma je popularna i širom sveta.

Tvorac serije Supacell je naučnik, muzičar i reditelj Endru Onvubolu, poznatiji kao „Rapman“, a sada je otkrio da li planira nastavak serije, prenosi Index.hr.

Radnja najgledanije serije prati grupu „običnih“ ljudi iz južnog Londona koji jednog dana iznenada razviju superherojske moći. Jedino što ih povezuje je boja kože.

Kroz priču pratimo pet glavnih likova: Majkla (Tosin Kol), koji razvije moć kretanja kroz prostor i vreme, sitnog kriminalca Tejzera (Džoš Tedeku), koji može postati nevidljiv, medicinsku sestru Sabrinu (Nadin Mils), koja razvija moć telekineze, dilera Rodnija (Kalvin Demba), koji može brzo da trči, i samohranog oca Andrea (Erik Kofi-Aberfa), koji ima nadljudsku snagu.

Supacell ima još priče da ispriča

Nakon uspeha serije, kreator Endru Onvubolu u razgovoru za Unilad komentarisao je da li planira da snima nove sezone.

„Rekao sam Netfliksu više puta da imam planove za više sezona. Ali znate kako to ide, oni će videti kakvi će biti rezultati i nadajmo se da ćemo dobiti novu sezonu. Rekao sam im da u glavi imam priču u tri sezone. Dakle, imam tri, ne kažem da ih ne može biti više. U glavi imam razrađene priče za tri sezone“, izjavio je Onvubolu za Unilad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Povezane vesti

Najnovije

Kultura

Naslovna strana

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.

– Marko Nastić, di džej

Originalni tekst