Večerašnja epizoda “Zvezda Granda” je prva u drugom krugu takmičenja.

U drugom krugu večeras su zapjevali Mia Simljanić i Stefan Lazarević iz Beograda.

Ona je otpjevala pjesme „Vučica“ od Kaliopi i „Nek te tijelo nosi“ od gurpe Van Gog, dok je Stefan odabrao numeru Šabana Šaulića „Viđaš li mi staru ljubav“ i „Ruzmarin“ od Saše Matića.

Ovi mladi kandidati su osvojili po četiri glasa, što znači da će nastupati u baražu.

„Realno je da idu u baraž oboje. Kandidatkinja broj jedan je izabrala pogrešne pjesme, mislim da joj ne leži ni Kaliopi niti Van Gog, ovo nije priredba. Ovdje se bljuje krv. Mjesto ti je u sljedećem krugu. Miloše mislim da ti ove pjesme ne znaš da pjevaš“, rekla je Marija Šerifović iskreno.

Sa Marijom se složila i Snežana Đurišić.

„Kandidat broj jedan je pjevao bez energije kao da mu niz vene ide kisela voda“, sugerisala je Snežana Đurišić.

„Kandidatu broj jedan sam dao glas jer mislim da si imao niske intonacije, mislim da je to trema, a ‘Vučici’ sam dao glas jer mi se dopala druga pjesma, prva je bila puna falševa. Mora da se reži, ako prođeš neka ti Ivana objasni koliko se krvi i znoja da na svakom tonu“, bio je komentar Đorđa Davida.

Sljedeća za na redu za komentarisanje takmičara bila je Viki Miljković.

„Mislim da je kandidatkinja bila bolja od kandidata. Izgledaš fenomenalno, a bila si večeras ubjedljivija i dominantnija“, a onda ju je u izlaganju prekinuo Saša Popović.

„Dobro Viki, budi malo kraća“, rekao je pjevačici Saša Popović i prekinuo izlaganje.

„Dobro evo završila sam, mene uvijek prekidaš“, odgovorila je ljutito Viki.

Kako je Miji mentor Ceca Ražnatović, ona nije bila oduševljena komentarima svojih kolega.

„Naravno, ne slažem se sa žirijem. Ova djevojčica je ozbiljan talenta, ima potencijal. Ne mogu i ne treba svi da pjevaju kao Pavaroti da bi napravili uspješnu karijeru“, rekla je Ceca.

„Stefane, čuli smo se dva puta i oba puta sam te uputio, dao sam ti korisne savjete. Svaki put si mi rekao da znaš. Prema tome kad si znao nisam imao šta da ti pokažem. Rekao sam ti na šta sve treba da paziš, a ti si rekao znam. Naučićeš ti sve, dobar si ti. Talentovan si“, poručio je Bosanac svom kandidatu.

(express/grandonline)

Originalni tekst