Gost američkog lanca kafea „Dankin“ (Dunkin’) podneo je tužbu za nemar protiv te firme, tvrdeći da je povređen u eksploziji WC-šolje u jednoj od njenih radnji na Floridi.

Pol Keruak u tužbi podnetoj ove nedelje državnom sudu Floride u Orlandu traži više od 100.000 dolara, tvrdeći da je pre godinu dana pretrpeo „teške i dugotrajne povrede“ od eksplozije WC-šolje u muškom toaletu.

Posle eksplozije je Keruak, prestravljen i prekriven izmetom, urinom i krhotinama, izašao iz muškog WC-a tražeći pomoć od zaposlenih i poslovođe kafea, navodi se u tužbi.

Što se firme tiče, sve je tada stalo na tome što mu je jedan zaposleni rekao da znaju za „problem s toaletom“ pošto je bilo prethodnih slučajeva, navodi se u tužbi bez detalja o eksploziji. Pošto posle godinu dana više ništa ne očekuje od firme, povređeni je odlučio da traži pomoć suda.

U tužbi piše da Keruak ima „telesnu povredu“ od eksplozije i da su mu zato od januara 2022, kada se to dogodilo, potrebni zdravstvena nega i savetovanje o mentalnom zdravlju.

Foto

Originalni tekst