SRBIJA je nakon duela sa Danskom eliminisana sa Evropskog prvenstva, a nakon ispadanja „orlova“ oglasio se i Aleksandar Mitrović.

СУДИЈЕ ЈЕДНО ПРИЧАЈУ ПРЕ ПРВЕНСТВА, А ОНДА... Александар Митровић: Исто овако је било и у Русији!

FOTO: Tanjug/AP

Utučen je nakon meča bio Aleksandar Mitrović. 

– Ne znam šta bih rekao. Odigrali smo dva poluvremena… Prvo gde smo im prepustili dominaciju, u drugom smo malo više rizikovali. Falio je gol. Mislim da nismo imali lucidnost i završni pas. Mirnoću da iskreiramo nešto i damo gol. Dali smo sve od sebe, borili se maksimalno, ali nažalost to nije dovoljno. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Upitao ga je novinar Arena sport TV da prokomentariše nedosuđeni penal za Srbiju. 

– Iskreno, osetio sam da mi je povukao dres, ne znam zašto nije dobi signal iz vara. To je bilo pitanje za sudije. Imali smo pred EUro sastanak sa sudijama gde su objašnjenje propozicije da će povlačenje dresa biti sankcionisano penalom. Osetio sam da me vuče i pao sam. Isto ovako je bilo i u Rusiji, rekao je Mitrović. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO: SRPSKI ŠOU: Evo šta su navijači Srbije pevali lepoj Nemici 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

SRBI PEVALI, A ONDA... Onda su naišli Danci i desilo se - ovo! (VIDEO)

SRBI PEVALI, A ONDA… Onda su naišli Danci i desilo se – ovo! (VIDEO)

U toku je poslednje, treće kolo uvodne faze Evropskog prvenstva u fudbalu, a Srbija je pred utakmicom odluke: protiv Danske igra „biti ili ne biti“ meč za svoj o(p)stanak na EURO 2024. Uoči tog takmičarskog nastupa desila se jedna zanimljiva scena na ulicama Minhena, grada u kome se i igra pomenuti fudbalski megdan.

25. 06. 2024. u 16:29

Originalni tekst