Vesna de Vinča ne krije da je njena najveća ljubav bio Predrag Vitas, iako joj je on bio drugi suprug. 

Njen prvi suprug bio je novinar Milan Lango, a kako kaže, njena najveća ljubav bio je drugi suprug, za kojim nakon izgubljene bitke sa opakom bolešću i danas nosi crninu.

Printscreen/Instagram

Vesna de Vinča

– Predrag Vitas je bio anđeo. U našem braku kafana nije postojala, niti piće. Bila je to dobra ljubav, puna strasti, stvaranja, smejanja, bezrezervne podrške. Takvu slobodu niko nije imao kao ja, i poverenje. Vitas je bio vitez, uvek gospodin, čak i u ono vreme kad je bio „drug“ – ispričala je svojevremeno za “Hey” Vesna o preminulom suprugu koji je inače bio urednik Informativnog programa Televizije Beograd.

– Bio je najlepši čovek u bivšoj Jugoslaviji u kojeg su mnogi bili zaljubljeni. Imao je te divne, plave oči kojima me je osvojio, kao iz vikend ljubavnog romana. Imao je apolonsku lepotu. Bio mi je učitelj, ljubav, sve – rekla je ona, a o danima neizmerne ljubavi i sreće svedoči i fotografija sa venčanja Vesne de Vinče i romantični momenat gde Predrag nosi Vesnu u naručju kojoj osmeh krasi lice kao i svakoj ispunjenoj ženi.Vesnina srodna duša, Predrag napustio ju je 1998. kada je imao samo 51 godinu, od posledica karcinoma, a ona ga nikada nije prebolela.

Novak Đurović

Vesna de Vinča

– Crno sam počela da nosim kao udovica, kada je preminuo moj suprug Predrag Vitas. Od tada je prošlo više od dvadeset godina, a ja sam još u crnom. Sudbinu sam pretvorila u svoj stil – otkrila je Vesna koja se nakon što je u 41. godini ostala udovica nikada više nije udavala.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst