DVA vozača su poginula, a 25 migranata i izbeglica je povređeno, rano jutros u Italiji, kada se autobus u kojem su putovali direktno sudario sa teškim teretnim vozilom na autoputu A1 severno od Rima.

СУДАРИЛИ СЕ АУТОБУС ПУН МИГРАНАТА И КАМИОН: Повређено више од 20 особа, има и погинулих

Foto: AP

Neki od putnika su teže povređeni, a dva vozača autobusa koja su poginula u nesreći, radnici su kompanije Pati Tur sa sedištem u sicilijanskom gradu Favara i imali su 35 I 32 godine, navodi Ansa.

Nesreća se dogodila oko 2: 30 časova po lokalnom vremenu, kada je grupa od oko 50 migranata i izbeglica, koji su poslednjih dana stigli morskim putem na Lampeduzu, prebacivana iz Porto Empedokle na Siciliji u prihvatne objekte u severnom regionu Pijemonta, prenosi ANSA.

Više detalja nije trenutno nije poznato.

BONUS VIDEO: PRINUDNO SLETANjE AVIONA NA NjIVU: Svi putnici su preživeli

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

PROPALI RAZGOVORI U BRISELU: Kurti sve odbio!

PROPALI RAZGOVORI U BRISELU: Kurti sve odbio!

UPRAVO su završeni razgovori delegacija Beograda i Prištine u Briselu, i prema našim informacijama, nije postignut nikakav dogovor pošto je premijer privremenih institucija Aljbin Kurti sve odbio.

14. 09. 2023. u 13: 43

NEVEROVATNO ŠTA JE OBJAVLJENO U BRITANIJI! Novak Đoković ovakav tekst o sebi nije video u životu

NEVEROVATNO ŠTA JE OBJAVLjENO U BRITANIJI! Novak Đoković ovakav tekst o sebi nije video u životu

To što je Novak Đoković osvojio Ju-Es open 2023. i tako 24. put podigao grend pehar oduševilo je mnoge. Najnovije vesti o njemu bile su pune hvalospeva, ali, malo ko je mogao da očekuje da će jedan od najčitanijih britanskih listova, “Dejli telegraf”, perom svog najpoznatijeg sportskog novinara, Olivera Brauna, Novaku posvetiti kolumnu koja će se pamtiti. Prosto, nije Velika Britanija tlo poznato po afirmativnom pisanju o srpskom asu, ali… Izgleda da i tamo neki novi vetrovi duvaju. Nole se za to pobrinuo.

12. 09. 2023. u 16: 03

Originalni tekst