Reper Dragomir Despić Desingerica progovorio je o neprijatnoj situaciji sa kojom se susreo na jednom od nastupa.

Dragomir Despić Desingerica, kontroverzni je muzičar koji poslednjih meseci svakodnevno šokira javnost svojim ponašanjem. Despićeva karijera krenula je uzlaznom putanjom nakon njegovog skandaloznog gostovanja na Informer televiziji, a sada je reper otkrio šta mu je najneprijatnije što je doživeo na nastupu.

Nemam najgore, sve mi je drago na određeni način. Iznervirao sam se kad mi je čovek gurao prst u pupak i snima se – počinje Despić izlaganje u emisiji „Amidži šou“.

Foto: ATAIMAGES

 

Baš sam izgoreo tada. Lik se snima i gura prst u pupak. Onda gura drugi prst u pupak ponovo… Lik trpa treći put prst u pupak, ja se iznerviram i zveknem mu kokavac u teme, a lik gleda gore. To je jedini put da sam reagovao – otkriva Desingerica.

Podsetimo, ogromnu je pažnju nedavno privukao snimak na kojem mladić iz publike sisa palac Dragomira Despića Desnigerice. Reakcije su tada bile podeljene, a svoj sud dala je i pevačica Seka Aleksić.

Foto: Zoran Sinko

 

– Nisam napisala da sam zgrožena, već da je neverovatno i da imam utisak da bilo šta taj čovek uradi da će za to imati publiku. Fascinantno je kako se svi trudimo da vaspitavamo decu, a niko ne zna šta će biti kad izađe napolje. Ja sam rekla da je Desingerica jedan ozbiljan šoumen. Imam utisak da se smeje kad ode kući svemu tome i tamo nekom liku koji mu je lizao nogu. Ozbiljno se zeza sa svima njima. Ja za njega nisam rekla ništa negativno, već za tu publiku jer nije baš normalno da nekome ližete stopalo. Ako imate fetiš, onda se to radi na drugom mestu, a ne na nastupu – rekla je Seka Aleksić okupljenim medijskim ekipama, preneo je Blic.
 

Skinula se Dragana Džajić: Lepa Džajina kći izdominirala na Palma de Majorci, od bujnih grudi i istreniranog stomaka staje dah (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst