Goran Bregović nedavno je odlučio luksuznu vilu u Crnoj Gori, koju u svom vlasništvu ima više od deset godina, ponuditi i svim turistima dubokog džepa, pa se tako odnedavno ovaj objekt može naći na poznatoj stranici za iznajmljivanje nekretnina.

Kako zbog mnoštva poslovnih obaveza nije mogao uživati u njoj koliko je htio, slavni glazbenik je odlučio ovu kuću iznajmljivati i na taj način vratiti dio novčanih sredstava koje je tijekom godine uložio u nju. Da bi zainteresirani bogati turisti mogli uživati u blagodatima Bregine vile od 400 kvadrata moraju izdvojiti paprenu sumu novca.

Cijena najma je 1.400 eura po danu, i to tijekom srpnja i kolovoza, pa je tako za četiri dana potrebno izdvojiti čak 5.600 eura.

Na spomenutoj stranici piše i da vila ima predivan pogled na more i Perast i da u njoj može biti smješteno najviše devet osoba.

U vilu su dobrodošla i djeca i kućni ljubimci, što se ne naplaćuje dodatno, ali glazbenik ne dozvoljava svojim gostima da se u njoj puši i priređuju zabave bilo koje vrste.Zidovi vile ukrašene su brojnim umjetničkim djelima, a u blagovaonici se i nalazi slika na kojoj je predstavljena parodija Da Vincijeve’Tajne večere’.

(Express / Scena.story)

Originalni tekst