Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, preminuo je danas u Tel Avivu, gdje je na ulici pronađeno njegovo beživotno tijelo.

Neutješni Futa potvrdio je za medije vijest o smrti sina Milana, a prije 14 godina, 1. decembra, on i supruga Marina Tucaković doživjeli su najveću bol, kada im je preminuo sin Miloš, u 24. godini.

– Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvijek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dijete na eksurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvijek imate strah za osobe koje volite. Interesantno, ja tu noć… On je bio toliko veseo, toliko smo se smijali, nisam zaista mogla da imam loš predosjećaj. Koliko sam imala ranije iz strahova… I eto baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala. Taj dan je trebalo da idem u žiri u jednu emisiju. To je bio trenutak ludila i trezvenosti – pričala je prije nekoliko godina Marina koja je, inače, preminula od posljedica dugogodišnje borbe s karcinomom.

– Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim poslije četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo… Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dijete kako nepomično leži u krevetu. Nisam željela da vidim rezultate obdukcije. Šta mi to znači? Da li je to bilo srce, da li je nešto uzeo… Kakve to veze ima. To mi nije bitno. Ja sam sa tom djecom bila 24 sata. Imali su sve, vodila sam računa, ali eto, društvo ih je povuklo… Ako je neko bio uz tu djecu, posebno uz Miloša u tim situacijama, onda sam to bila ja. Ja poslije njegove smrti nisam radila nekoliko mjeseci. Imala sam podršku, muzika mi je bila u krvi i ja sam to morala… – izjavila je Tucakovićeva.

(express/pinkrs)

Originalni tekst