VOJVODINA se pojačala pred kraj prelaznog roka i to ni manje, ni više nego iz Bundeslige.

СТРАШАН ПОТЕЗ ФК ВОЈВОДИНА! Појачање из Бундеслиге, и то какво

FOTO: Profimedia

Na „Karađorđe“ je iz Ajntrahta stigao Marko Mladenović. Ovaj 19-godišnjak igra na poziciji veznog igrača, a sa Novosađanima je potpisao ugovor na četiri godine.

On je u dresu tima iz Frankfurta debitovao u Bundesligi, ali je uglavnom igrao u U19 Bundesligi, u kojoj je imao odličan učinak od čak 20 golova i 19 asistencija na 43 utakmice.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

– Vojvodina je veliki klub, i Novi Sad je veliki grad, tako da sam mnogo srećan što sam došao ovde. Imao sam pozitivne razgovore sa klubom i spreman sam na sve izazove i obaveze koje me čekaju. Uvek sam davao sve od sebe, bio sam 11 godina u Štutgartu i potom još dve u Ajntrahtu gde sam i debitovao za prvi tim. Posle razgovora sa sportskim direktorom shvatio sam da je ovo najbolja odluka za mene – rekao je Mladenović.

Mladenović je zadužio dres sa brojem 11 i odmah je spreman da se stavi ekipi na raspolaganje.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

– Fizički sam potpuno spreman, radio sam sve vreme tokom priprema i na raspolaganju sam ekipi i stručnom štabu. Daću sve od sebe da zajedno napravimo dobre stvari i da se okrenemo utakmicama koje su pred nama – istakao je novi fudbaler Vojvodine.

Sportski direktor kluba iz Novog Sada, Marko Jovanović iskazao je zadovoljstvo zbog dolaska mladog fudbalera.

– Marka smo pratili duže vreme, gledali smo ga i kod selektora Srbije Radovana Krivokapića i mislimo da je to ono što nam fali, taj neki brži vezista kakav je Mladenović. Gledali smo i njegov debi u Ajntrahtu i teško da možemo ovakvog igrača da nađemo kod nas. Posle dugih pregovora konačno smo uspeli da se dogovorimo – otkrio je Jovanović.

Takođe, naglasio je da je drugačiji tip igrača od Marka Veličkovića koji isto ima status bonusa.

– Oni su drugi tip igrača, Veličković je ofanzivni vezni, a Mladenović je radilica, koji ne prestaje da trči, ima odličnu motoriku, i igra u oba smera i kako vreme bude odmicalo, sigurni smo da će postati pravi igrač.

U Novi Sad bi do kraja prealznog roka trebalo da stigne još igrača.

– Blizu smo potpisa sa jednim napadačem, preostala je još papirologija između klubova. Mislim da će nam se pridružiti sutra ili prekosutra, pošto ima obaveze sa svojom reprezentacijom. Takođe, pregovaramo sa još jednim ofanzivnim igračem i mislim da ćemo zatvoriti prelazni rok sa dva pojačanja.

Za kraj je potvrdio da će trener ekipe ostati Nemanja Krtolica.

– Imamo potpuno poverenje u njega, dugo je u klubu i mislimo da je zaslužio ovu šansu. Na njemu je da, uz našu pomoć, da ostvarimo ciljeve sa njim – zaključio je Jovanović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst