Samed Baždar je novi fudbaler Saragose. Doskorašnji fudbaler Partizana predstavljen je u Španiji.

СТОПАМА РАДОМИРА АНТИЋА И САВЕ МИЛОШЕВИЋА: Баждар представљен у Сарагоси (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/La Liga

Španci su istakli na konferenciji za medije da je mladi napadač produkt prestižne fudbalske akademije Partizana, te da u Saragosi imaju velika očekivanja od njega. On je potpisao ugovor na pet sezona, a crno-beli su ustupili pedeset odsto prava na igrača, saopšteno je iz redova španskog drugoligaša. Znao sam da je Saragosa dugo bila u prvoj ligi. Da je klub bogate istorije. Želja je što pre povratak u prvu ligu gde zaslužuje. 

– Svi u Srbiji znamo koliko je španska liga dobra. Znamo da ima dobre klubove. Naročito, jedan od istorijski najvećih je upravo Saragosa. Svideo mi se projekat i odlučio sam se da dođem u klub, počeo je Samed Baždar.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Samed Baždar je sedmi igrač koji je nastupao u Partizanu koji je završio u Saragosi, pre njega to su bili Radomir Antić, Dragan Kaličanin, Savo Milošević, Ivan Obradović, Stefan Babović i Radoslav Petrović. 

– Znam, svi su donekle ostavili veliki trag. Posebno gospodin Savo Milošević, igramo istu poziciju. Biće to veliki zahtev za mene da opravdam ono što je on uradio, potrudiću se da budem na nivou. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Upitan je očekuje li pozive u reprezentaciju Srbije nakon prelaska u Španiju. 

– Ja se nadam tome. Ukoliko budem igrao dobro, selektor će to pratiti nadam se njegovom pozivu.   

Špance je zanimalo koliko golova može da postigne Baždar u prvoj sezoni. 

– Nikada ne bih govorio o brojevima. Ono što mogu da obećam da ću dati u svakom meču maksimum i učiniti ono što je najbolje za tim. 

Upitan je mladi fudbaler da li je spreman da odmah doprinese ili će mu biti potrebno vreme da se privikne na novu sredinu. 

– Vreme će pokazati da li sam spreman. Moje je da se trudim. Nadam se da ću što pre opravdati poverenje uprave i navijača ovog velikog kluba.  Još sam mlad. Ima dosta stvari koje mogu da popravim. Ne bih izdvajao svoje mane. Moje vrline su da napadam prostor, razigravam ekipu kad god mogu. Trudim se da budem konkretan i što više šutiram na gol, zaključio je obraćanje na konferenciji za medije doskorašnji fudbaler Partizana.  

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst