Pevačica Luna Đogani je u šestom mesecu trudnoće, a po svemu sudeći uživa u trudničkim danima.

Đoganijevoj je ovo druga trudnoća, a sa suprugom Markom Miljkovićem čeka još jednu devojčicu.

Iako do porođaja ima još tri meseca, pevačici je stomak prilično narastao, a ona ga ponosno pokazuje.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Naime, Luna se utekla u usku bež haljinu koja naglašava svaki deo njenog tela, a u prvom planu je bio upravo stomak koji je mazila.

Fotka koju je podelila na svom Instagram profilu je za kratko vreme skupila više od 27.000 lajkova, pa možemo zaključiti da su fanovi oduševljeni njenim izgledom, a više fotografija možete pogledati u galeriji ispod.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Definitivno pukla tikva! Ana Ćurčić i Milena Kačavenda stavile tačku na prijateljstvo, bivša zadrugarka priznala zašto je došlo do raskola!

sledeća vest

Originalni tekst