Trener omladinske selekcije Partizana Nenad Stojaković izjavio je danas u Beogradu da je Braga kvalitetan protivnik i dodao da portugalski fudbalski klub u svom rosteru ima više od 40 igrača.

СТОЈАКОВИЋ ПРЕД БРАГУ: Они су у сјајном такмичарском ритму

Foto: FK Partizan

Partizan će u sredu od 15 sati na svom terenu igrati sa Bragom u baražu za osminu finala UEFA Lige šampiona mladih. U baražu za osminu finala LŠ mladih igra se jedan meč.

– Ekipa Brage tokom ove sezone nije izlazila uopšte iz takmičarskog ritma, zato što se sezona kod njih ne prekida. Ono što je drugačije u odnosu na nas je to što imaju dva takmičenja, a to je U19 i U23, pa kombinuju tim. Imaju roster od preko 40 igrača – rekao je Stojaković, prenosi zvanični sajt Partizana.

Stojaković je istakao da je krajem januara uživo ispratio meč Brage i Porta.

– Porto je prošao kao prvoplasirani grupu LŠ, pa su oni već u osmini finala. Braga je na toj utakmici u odnosu na mečeve koje je igrala u LŠ, imala dva-tri igrača u postavi – to govori da imaju veliki roster kvalitetnih igrača. Ekipa Brage je izdominirala i dobila Porto 1:0. Iako rezultat nije tako ubedljiv, oni su izuzetno ubedljivo delovali. Radi se o kvalitetnom protivniku koji zna šta hoće u svakom momentu igre – dodao je trener Partizana.

On je istakao se veliki broj igrača koji je bio sa prvim timom pridružio omladinskoj selekciji.

 – Sada su tu i Roganović, Petrović, Mirčetić i Jovanović, koji je došao povređen, ali se nadam se će se oporaviti i zauzeti svoje mesto u timu – naveo je Stojaković.

Trener Partizana je pozvao navijače da u velikom broju podrže mlade fudbalere „crno-belih“.

 – Verujem da će navijači Partizana prepoznati situaciju u kojoj se mi nalazimo i doći da nas podrže – dodao je Stojaković.

Omladinac Partizana Dimitrije Janković izjavio je da očekuje da navijači daju vetar u leđa mladim fudbalerima „crno-belih“.

 – Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju, da nas podrže, da nam daju vetar u leđa da dobijemo tu utakmicu i idemo dalje – rekao je Janković.

Partizan je saopštio da će biti besplatan ulaz za sve navijače na meč sa Bragom.

BONUS VIDEO: ZVEZDA POČEAL PRIPREME: Vladan Milojević odradio prvi trening po povratku u klub

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst