Pjevačica Stojanka Novaković Stoja imala je u srijedu, 24. jula, zakazan nastup u Budvi, međutim, ona se nije pojavila.

Kako je menadžer kluba navodno rekao izvoru domaćih medija, ovaj nastup zakazan je još prije tri mjeseca, a dogovoren je sa Stojinim suprugom Igorom, koji joj je i menadžer.

Sve je išlo po planu do trenutka kada je pjevačica trebalo da se pojavi na tonskoj probi u popodnevnim satima. S obzirom na to da Stoje nije bilo u ugovoreno vrijeme, menadžer kluba kontaktirao je sa Igorom kako bi vidio gdje su i koliko će da kasne.

Odgovor koji je dobio ga je razbijesnio. Igor je bio začuđen, pa ga je pitao: “Zar nismo zakazali za 24. avgust?”

Tada je menadžeru kluba objasnio da oni uopšte nisu blizu Crne Gore i da nikako ne postoji mogućnost da Stoja dođe na nastup.

Menadžer se našao u problemu, jer su rezervacije planule, iako stanje s nastupima nije najsjajnije i mnogi pjevači zbog slabog interesovanja otkazuju nastupe. Klub je reklamirao ovaj nastup, tako da su se pribojavali da će Stojino nepojavljivanje uticati na njihov posao.

Iz kluba su morali brzo da reaguju, pa su angažovali jednog di-džeja koji je te večeri bio slobodan, te je on zabavljao prisutne goste umjesto folk pjevačice. Mnogi fanovi su se pitali zašto nije došla, pa su se nizali komentari na njenom Instagram profilu. Pojedini su je pitali gdje je i zašto je nema u klubu, na šta ona nije odgovorila.

Kako se navodi u medijima, onim gostima koji su željeli da se provedu baš uz Stoju vraćen je novac za ulaznice, a oni koji su se zatekli u klubu kažu da su bili vidno razočarani, piše Kurir.

(Express / Telegraf)

Originalni tekst