Astronumerolog Ružica Kralj govorila je za Informer.rs o uticaju Saturna na horoskopske znakove.

– Saturn, planeta karme, veoma je bitna i najvažnija planeta u našem horoskopu. Saturn nas uči strpljenju, odgovornosti, temeljnosti, upornosti i mudrosti. On nas može i kazniti, a istovremeno i nagraditi, zavisno od našeg ponašanja. Mada u svemu tome, vezuje nas i za odrađivanje karme, preko naših predaka – objasnila je ona za Informer.rs

Privatna arhiva

Ružica Kralj

Trnovit put

Saturnov uticaj nikada nije lak, ali kada čovek shvati njegovu suštinu, dođe do zaključka da ga ova planeta nagrađuje kroz vreme.

 – I zato je najbolje da Saturn prihvatite i zavolite, kako biste lakše naučili sve vaše lekcije i kako biste shvatili zasto je baš vaša sudbina takva kakva jeste. On će u ovoj godini doneti i velike promene i postaviti nove lekcije kako da promenimo sebe i kako da se uzdignemo, da kroz jedan težak i trnovit put, dođemo i do prosvetljenja. Duša ce tu najviše patiti, a svaki teret nas i uči ili ćete biti pobednici ili gubitnici. Nemojte nikada odustati, jer to je izdaja samoga sebe. Zato hrabro i snagom svoje volje preskočite sve prepreke, jer samo kroz rad, red i disciplinu bićete i nagrađeni – dodala je Kralj.

Saznajte kako će Saturn u Ribama uticati na vaš horoskopski znak.

Ovan

Vaša želja da se zaljubite i skrasite sa jednom osobom biće jača nego ikada. Ali vaša energija koja gori kao vulkan i uvek izaziva, ne znam da  li će dozvoliti da se predate. Jer vaša duša govori da ste mladi i ima vremena. A vreme leti i pravi je momenat, da i vi naučite svoju lekciju i možda stanete na ludi kamen.

Bik

Sve do kraja juna, otežavajuća je komunikacija sa partnerom i zato može doci do čestih svađa. Ako želite da sačuvate vezu ili brak, budite tolerantniji i mudri, jer niste uvek vi u pravu. Na leto konačno i vaše prosvetljenje, koje će i doneti radost i sreću, a nekima i novu ljubav.

Pixabay

Saturn u Ribama

Blizanci

Osećaj da ste u čvrstoj vezi može i da vas zavara i odvede na pogrešne puteve i  da zbog svoje sujete i ega izgubite i to malo ljubavi sto ste dobili. Menjajte svoje stavove, jer nije sve kako izgleda. Morate i vi dosta truda da date kada je ljubav u pitanju.

Rak

Eto vama nove ljubavi iznenada, kakvu ste čekali čitav život. Konačno i vas da sudbina pogleda. Zaslužili ste, jer ste za ljubav stvoreni. Sve će se dešavati van vaše kontrole, tako da ćete želeti da sa voljenom osobom provedete i čitav život. Posle toliko godina i ljubav kuca na vaša vrata.

Lav

Želite ljubav, ali i vas kompromis mora da se menja. Jer ste nesto pogrešno postavili između ljubavi i novca. Ako ste lav u horoskopu, onda budite i lav u životu i vi vodite svoju ljubav, a ne ona vas. Jer morate to što posedujete i pokazati na delu.

Pixabay

Devica

Ovo je period u kom treba dosta da se menjate, postanete mudri, taktični i sve sto vidite kao da ne vidite. Morate i sakriti svoje emocije da vas partner ne bi povredio jer vas retko ko razume. Ljubav vam je preko potrebna ali ne po svaku cenu.

Vaga

Bojažljivo i sa strahom  prilazite u društvu, a toliko plenite lepotom i harizmom, da vam je teško odoleti. Samopouzdanje je vaša bolna tačka. Ovo je period kada morate ojačati i pokazati sebe u pravom izdanju i tada ce ljubav zakucati na vaša vrata. A to će biti od maja meseca.

Škorpija

Želite ljubav više nego ikada, a ovo je priprema i put, da na leto upoznate i ljubav svog života. Tačno znate kakvu osobu želite pored sebe i to ćete i privući. Vaša harizma je neodoljiva, a vi znate kako i da zavedete.

Strelac

Ljubav vam nije prioritet, ali zvezde su vam naklonjene i vi se tu i ne pitate. Do juna je teška komunikacija, a posle sledi ili raskid ili pojačanje emocija. Sve više vremena provešće te u društvu voljene osobe.

Pixabay

Jarac

Teško se predajete, ali kada se predate, onda je to ono pravo. Partner od vas i previše očekuje, tako da ćete biti i dosta napeti i nervozni. Nije zlato sve što sija. Budite svoji i obazrivi, jer morate i sačuvati svoje dostojanstvo.

Vodolija

Za vas je ljubav igra, jer gde god se pojavite, tu i osvajate. Ali ste i nestalni, jer najviše volite svoju slobodu. Ne dozvolite da vam sudbina da pravu osobu a vi da je ignorisete, jer onda možete dugo ostati i sami.

Ribe

Ako ste u braku biće iskušenja svuda oko vas. Ali ako ste sami, posle marta meseca, upoznaćete srodnu dusu o kojoj ste maštali. Vaša podsvest ima strah da li da se preda ili sačeka. Nećete mnogo razmišljati jer sve će se samo desiti. Vreme je i da vi budete srećni u ljubavi.

bonus video:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst