Merkur, planeta, koja kada se spomene odmah izaziva negativno mišljenje, nije retrogradan, što znači da deluje punom snagom u direktnom hodu.

Promena Merkurovog znaka iz Jarca u Vodoliju će itekako da se oseti, pa će na snazi biti inovativne ideje, humanizam, ali i veća potreba za bilo kakvim udruživanjem.

Merkur poprima osobine Vodolije u koju ulazi 11. februara, tako da ćemo biti otvoreni za nove početke, ali i ideje koje mogu da promene sudbinu grupacije ljudi među kojima se nalazimo. Merkur u Vodoliji jeste vrsta blistavog uma koji je van vremena i ne želi da ostane zatočen u ustaljenim okvirima.

Ukoliko ste imali utisak da se manje družite u prethodnom periodu, znajte da će Merkur u Vodoliji to da promeni.

Pixabay

Merkur ulazi u Vodoliju

Merkur će uticati na sve horoskopske znakove, a naročito na Vodolije, Blizance i Vage. 

OVAN

Merkur u Vodoliji predseća vas na značaj istinskog prijateljstva. Uz pomoć iskrenih prijatelja moći ćete da ostvarite neki san. Pojačano druženje.

BIK

Merkur u desetom polju karijere usmerava vaš fokus ka poslu. On vam donosi nove ideje koje mogu da promene tok budućnosti na radnom mestu. 

BLIZANCI

Merkur u Vodoliji donosi vam prilike za putovanja i usavršavanje. Ukoliko ste mladi, odličan ja length za polaganje ispita.

RAK

Mogućnost završavanja pitanja nasledstva. Uz to možete da dobijete novac za željeni projekat na radnom mestu.

Pixabay

LAV

Novi susret u ljubavi. To če biti neko ko je originalan, mladolik i veoma zanimljiv. 

DEVICA

Nove ideje na poslu će vam pomoći lakše da radite. To će biti nešto što će uneti novinu u vaše svakodnevne navike na poslu.

VAGA

Merkur u Vodoliji donosi vam kreativnost, ali i više izlazaka na mesta javnog tipa. Bićete okruženi talentovanim ljudima koji će vas zaintrigirati.

ŠKORPIJA

Bavićete se kućnim poslovima. Merkur vam ovde baš ne prija, pa nemojte da iznenadite ako budete imali neki kvar u domu.

STRELAC

Pojačana komunikacija preko društvenih mreža i aplikacija za dopisivanje! Isplaniraćete kraće putovanje.

Pixabay

JARAC

Merkur u drugom polju donosi vam novčani dobitak. To neće biti veliki novac, ali će popraviti vaše finansijsko stanje.

VODOLIJA

Bićete u poziciji da plasirate svoje ideje, koje mogu da promene sudbinu drugih ljudi. Svaka reč koju budete izgovorili imaće uticaj na druge ljude, tako da ćete biti iznad svog vremena.

RIBE

Ulaskom Merkura u Vodoliju, on će boraviti u vašem dvanaestom polje, pa vam donosi pojačane snove, ali u suočavanje sa strahovima. Imaćete difficulty sa poverenjem, ali ćete biti u zatvoreniji u narednom periodu.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst