AKTUELNO

Horoskop

Stiže MLAD MESEC U RIBAMA: Ovaj DAN će PRODRMATI mnoge, očekujte HAOS i eksploziju ENERGIJE

Izvor: Pink.rs, Foto: Pexels ||

Mlad Mesec 2. marta 2022. godine zahteva od nas da verujemo da su čuda moguća i da nas život vodi ka pravom putu. Ova lunarna faza donosi puno inspiracije i biće savršena prilika da ostavrite sve svoje želje. Ribe su plodan znak, što znači da želi da rastete i negujete nešto za sebe.

Poziva nas da istražimo dubine naših osećanja i da prevaziđemo materijalni svet. Zahteva od nas da prigrlimo slobodu, iskoristimo je i prihvatimo i privučemo mogućnosti za koje smo ranije mislili da su nezamislive. Mlad Mesec u Ribama definitvno će biti fokzusiran na ispunjanje naših snova – jedna po jedna, mogu postati deo starnosti, ali samo ako to vi zaista želite.

Foto: Pixabay.com

Ovaj mlad Mesec spaja se sa Uranom, planetom koja takođe simbolizuje slobodu. Uranova sloboda se obično odnosi na pobunu i revoluciju, postavljajući pitanje gde možemo da se odvojimo od zone komfora i pređemo granice ako je potrebno. Baš ta pokretačka energija slobode pomaže nam da zaronimo u dubine i osvestimo kakv život zapravo želimo!

Kako se Mesec susreće sa Suncem i Jupiterom, koji su takođe blizu savršenstva sopstvene konjunkcije, ova energija utiče na odnose i na kolektivnu svest. To će nas inspirisati da se fokusiramo na principe koji nas ujedinjuju. Nakon perioda konflikata, shvatamo da nas zapravo razlike mogu dodatno povezati sa bliskim ljudima. Svako od nas ima pravo da igra neku individualnu ulogu, ali da na kraju, doprinoseći našim jedinstvenim kvalitetima, služimo većem dobru i negujemo svoj lični osećaj sebe.

Ovaj mlad Mesec u znaku Riba govori o zajedničkoj viziji, harmoniji, skladu vere, nade i ljubavi. Kada otpustimo prošlost u odnosu sa partnerom, prijateljem, porodicom, možemo se ujediniti oko zajedničkog cilja. Vreme je da živimo naše individualne istine i oslobodimo se tereta ograničenja i pesimizma. Mlad Mesec u Ribama pomaže da se nadamo boljem ishodu i podseća nas da u svakom trenutku imamo mogućnost da napredujemo i rastemo.

Period pred nama je poseban jer su i Sunce i Mesec u Ribama, ali i u konjukciji sa velikodušnim Jupiterom, vladarom Riba i vladarom marta meseca. Jupiter predstavlja kolektivnu dobru volju, a Ribe su povezane sa ličnim stavovima, emocijama i poimanjem života. Zbog toga je 2. marta savršen za manifestaciju i ostvarenje želja.

Oslobođen okvira strogog Saturna, ovaj mlad Mesec u potpunosti i konačno dozvoljava da Jupiterovo blagostanje zablista. Jupiter je planeta darova, sreće, nade, optimizma i velikodušnosti, a u Ribama inspiriše sve nas da sanjamo više nego što smo se usudili da sanjamo ranije. Osvrnite se na svoje iskustvo sa Jupiterom u Ribama iz 2021—2022 i na obilje koje ste tada dobili, darove, nagrade, dobre prilike. Sve to se sada može ponoviti!

Oslobađamo se ogrnaičenja, kako onih koje smo sami sebi stavili, kao i onih koje nam nameće društvo i okruženje. Imamo nadu i veru da će biti dobro. Pošto su Sunce i Jupiter u tako bliskoj konjunkciji, to nam takođe nudi pravu priliku za uspostavljenje unutrašnjeg mira. To je šansa da pronađete kompromis i uspostavite kvalitetnu komunikaciju u poslovnim i privatnim odnosima.

Iako će blizina Neptuna doneti malo sumnje i neizvesnosti, ova lunarna faza ima isceljujuću energiju. Upravo sada, vreme je za optimizam jer počinjemo da zatvaramo dugu zimsku sezonu i očekujemo početak proleća. Iskoristite energiju mladog Meseca da krenete napred, budite puni samopouzdanja i rizikujte u svoje snove, čak i ako niste sigurni kako će konačan ishod ispasti.

Autor: Z.L.

Horoskop

RAZARAJUĆA ENERGIJA – mlad MESEC u VODOLIJI sutra donosi HAOS: Numerolog UPOZORAVA, čekaju nas VELIKE PROMENE

Horoskop

STIŽE EMOTIVNI ROLERKOSTER! Večeras će nebo obasjati MLAD MESEC i svim pomrsiti konce! Biće burno i izazovno

Horoskop

Iskoristite pokretačku energiju PUNOG MESECA U LAVU: Donosi EKSPLOZIJU STRASTI, večaras morate uraditi OVO

Horoskop

Za njih GODINA počinje sa TENZIJOM, ali ova TRI ZNAKA doživeće potpuni PREOBRAŽAJ, život im se menja iz korena

Horoskop

KATASTROFIČNA NAJAVA NUMEROLOGA: Mlad MESEC u ŠKORPIJI donosi ŠAMAR sudbine, veliku KRIZU i TEŽAK period

Horoskop

ŠKORPIJA I LAV DA SE PRIPREME: Pun MESEC u BIKU donosti HAOS, ovo će vam totalno prodrmati život

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)