Marija Šerifović ne skida osmijeh sa lica otkako je postala majka, a najveću podršku za sve dobija od svoje majke Verice Šerifović koja je sada tjera da odmah dobije drugo dijete.

Naime, Verica Mariju nagovara da odmah pokrenu postupak dobijanja druge bebe. S obzirom da procedura traje oko godinu dana, Verica je na svoju incijativu pitala surogat majku da li bi željela da joj podari još jedno unuče u bliskoj budućnosti.

– Verica je opčinjena unukom, više je ništa ne zanima osim njega. Rekla je čak da će i slastičarnu da zatvori kako bi se posvetila unuku, jer to je bila njena životna želja. Ona toliko uživa u ulozi bake, pa je rekla Mariji da opet uđu u čitavu proceduru kako bi dobila i drugo unuče. Njoj je želja da Mario dobio brata ili sestru, jer joj je i danas žao što ona pored Marije nije imala bar još jedno dijete, prenosi portal Hype.

– Iako je Marija mišljenja da joj je sin dovoljan i da želi samo njemu da se posveti, Verica je malo poljuljala svojim prijedlogom. Rekla joj je da će da digne kredit ako im zafali para jer želi da opet pokrenu proceduru koja traje najmanje godinu dana, što znači da bi drugo dijete mogli da dobiju taman kada Mario malo poraste. Marija nije sigurna da sada to želi, ali je rekla Verici da će razmisliti. Međutim, Vera ne odustaje jer vidi kako se Marija lijepo snalazi sa bebom i koliko uživa u svemu, pa ne želi da ponovi njenu grešku i ostane samo na jednom djetetu.

(express/hype)

Originalni tekst