Holandski fudbaler Stiven Bergvejn kritikovao je danas selektora reprezentacije Ronalda Kumana koji ga je izbacio iz ekipe posle transfera u Saudijsku Arabiju.

СТИВЕН БЕРГВАЈН: Док је Куман селектор, не желим да играм за Холандију

Foto: Profimedia

Bergvejn je u ponedeljak iz Ajaksa prešao u Al Itihad, a Kuman ga je optužio za „nedostatak sportske ambicije“ i rekao da ga neće više pozivati u reprezentaciju.

Bergvejn, koji je od 2018. godine odigrao 35 utakmica i postigao osam golova za Holandiju, rekao je da su ga povredile Kumanove izjave na konferenciji za novinare u utorak.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

„Ne tretirate tako igrače. Uvek sam smatrao da je čast igrati za holandsku reprezentaciju, ali pod ovim selektorom to više ne želim. Završio sam sa nekim ko me namerno ovako prikazuje u medijima“, naveo je 26-godišnji Bergvejn za holandski Telegraf.

On je rekao i da je razočarn što Kuman nije prvo sa njim razgovarao i ponovio da ne želi više da sarađuju.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Bergvejn je igrao za reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj ovog leta i bio je starter u osmini i četvrtfinalu tog turnira.

Holandija će u subotu igrati protiv Bosne i Hercegovine, a u utorak protiv Nemačke u Ligi nacija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst