Dušica Jakovljević muku muči zbog disajnih puteva, nedavno je operisala sinuse, a sada se sprema za novu intervenciju.

Voditeljka “Zadruge” Dušica Jakovljević je sada objavila da joj predstoji još jedna operacija kako bi rešila problem koji ima. Ona već neko vreme ide na pripremne tretmane pre nego što pristupi hiruškoj intervenciji, a sada je podelila nove detalje svog stanja koji nisu ni malo sjajni.

Foto: prinstscreen

Dušica zabrinuta

– Pozdrav, ljudi! Htela bih da vam kažem nešto na početku ovog divnog dana. Za mene baš i nije bio predivan kada sam dobila neke rezultate i analize pred operaciju nosa, ali možete misliti da sam ja i dalje srećna i zadovoljna jer sam u rukama najboljih stručnjaka. Hvala Bogu da sam u rukama pravih i najboljih, samo to ću vam reći – poručila je Dušica Jakovljević, ali nije ulazila u detalje šta je tačno sada pošlo po zlu.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst