Mirjana Antonović oglasila se i potvrdila da je sud u Beogradu presudio da je pevač Miroslav Ilić biološki otac Devina Antonovića.

Mirjana je nedavno boravila u Beogradu na poslednjem ročištu i najavila je kraj suđenja, a sada je izvestila o detaljima presude:

– Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović JESU OTAC I SIN. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sudkinji koja je pravedno odlučila, medijama koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom.

Ovo nije samo naša pobeda već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži,i a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja Srpskih porodica i Srpskog društva.

Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo vam se zahvaljujem i neizmerno vas voli vaša Mirjana – napisala je Antonovićka.

Mirjana Antonović inače je poznata kao žena kojoj je Kićo Slabinac posvetio pesmu „Zbog jedne divne crne žene“.

Mirjana je godinama pokušavala dokazati da Miroslav Ilić jest otac njenog sina Devina. S Ilićem je bila u vezi pre 30 godina, dok je on još bio u braku. Ilić je dugo izbegavao DNK analizu.

„Miroslav i dalje odbija DNK analizu i dao je primedbu da srpski sud nije nadležan zbog toga što Devin nema srpsko državljanstvo. Glavno suđenje se odgađa dok se tehničke formalnosti ne reše. Čekali su dve godine da potegnu ovo pitanje. Vrlo lukavo i podlo od Miroslava da bi i dalje odugovlačio slučaj ili obeshrabrio rođenog sina.

Miroslave, dobio si danas bodove na podlost, ali si izgubio na moralu! Trebaju se sramiti on i njegov uski krug, ali izgleda ne znaju značenje te reči.

Ako si muško, Miroslave, kaži jesam ili nisam otac. Prestani se kukavički kriti iza zastarelog DNK zakona, koji vlada samo u Srbiji. Ovo je tužan dan za svu nemoćnu decu Srbije, a i za srpski narod“, poručila je Mirjana pevaču nakon jednog ročišta 2017. godine.

Miroslav Ilić, šumadijski Maradona, ne priznaje vanbračnog sina i odbija DNK test

Izvor: Novosti, Index

Original Article