Naime, Sloba je prekršaj napravio na autoputu Beograd – Subotica na deonici između Inđije i Beške gde ga je kamera za merenje prosečne brzine snimila i detektovala prekršaj koji je počinio.

Instagram/printscreen

Sloba Vasić

– Ja mislim da je svako u životu imao takvu neku situaciju da mora negde da požuri. Da bih izbegao jednu neprijatnu situaciju, napravio sam drugu, zapravo žurio sam na neko suđenje koje sam imao zakazano. I da bih tamo stigao na vreme i da ne bih napravio izostanak prestupio sam brzinu – rekao je on, i dodao:

– Bio je jedan momenat kada sam toliko ubrzao da bih obišao kamion i radar me je uslikao. Nema izgovora za to, nisam divljak u vožnji, svakome se to desi, pa i meni. Naučio sam iz toga da koliko god je negde hitno neću tako voziti, kada su ovako obične situacije ne žurim nikada.

Sloba ističe da je ranije imao buran život, ali se poslednjih nekoliko godina smirio i ovakve situacije mu uopšte ne prijaju.

– Koliko god da sam ranije imao buran život, sada mi je blam prosto. Neugodno mi je i da pričam o tome i da mi se uopšte to desilo – zaključio je pevač.

Nakon što je zaustavljen Vasić je, navodno, odveden u Prekršajni sud u Staru Pazovu gde ga je sudija osudio na 100.000 dinara, 14 kaznenih poena i zaštitnu meru upravljanja motornim vozilom u trajanju od osam meseci.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst