Svetski kozmetički brend za profesionalnu negu kose Keune Haircosmetics predstavio je dva nova revolucionarna proizvoda. Radi se o Cleanse Mist i Revive Balm proizvodima, osmišljenim kao rešenje za neželjene rezultate bojenja, lomljenje kose i gubitak boje.

Uvođenje Cleanse Mist i Revive Balm proizvoda u Keuneovu paletu predstavlja logičan korak prema podizanju standarda u industriji nege kose. Ova dva inovativna proizvoda odražavaju duboko ukorenjenu posvećenost Keune Haircosmeticsa pružanju vrhunske nege svojim korisnicima.

Cleanse Mist za efikasno uklanjanje metala

Cleanse Mist predstavlja odgovor na večiti izazov – očuvanje boje i zdravlja kose. Ovaj profesionalni sprej za uklanjanje metala koristi naprednu tehnologiju helatnih molekula kako bi neutralisao metale duboko unutar vlasi kose. Često zanemareni metali poput bakra mogu dramatično uticati na rezultate bojenja, dovodeći do neželjenih nijansi i lomljenja kose. Cleanse Mist ne služi samo otklanjanju tih metala, već je rešenje koje postavlja novi standard u očuvanju boje.

Deluje brzo i uklanja do 86% bakra u samo jednom nanošenju. Rezultat je čista kosa i besprekorno očuvana boja. Kroz neutralizaciju metala, Cleanse Mist čini kosu otpornijom na lomljenje, pružajući ne samo željenu boju, već i snažnu, zdravu kosu.

Revive Balm: Ultimativni dodatak za negovanu i obnovljenu kosu

Dok Cleanse Mist čuva boju kose, Revive Balm brine o nezi. Ovaj balzam za jačanje kose osnažuje kosu i pruža neverovatnu dugotrajnost boje. Obnavlja do 73% oštećene kose, ostavljajući je mekom i sjajnom . Revive Balm čuva 95% boje čak i nakon 5 nedelja, pružajući dugotrajnu svežinu i intenzitet.

Processed with VSCO with ff5 presetPromo

Ne radi se samo o estetskom proizvodu, već o savezniku u očuvanju zdravlja kose prilikom stilizovanja, jer deluje i kao zaštita od topline. Sa 90% prirodnih sastojaka, usklađuje efikasnost i nežnost prema vašoj kosi.

Keune Cleanse Mist dostupan je u svim Keune frizerskim salonima, a Revive Balm proizvode možete potražiti i na Keune webshopu.

O KOMPANIJI KEUNE

Keune Haircosmetics je brend u porodičnom vlasništvu namenjen profesionalnoj nezi kose i dostupan je u 80 zemalja. Kompaniju je 1922. godine osnovao mladi holandski doktor Jan Keune koji je svoje prve proizvode pakovao u svojoj apoteci u Amsterdamu. Svi Keune proizvodi razvijaju se i proizvode s pažnjom, ljubavlju i strašću u sedištu kompanije Keune u holandskom Soestu. Keune proizvodi za negu kose dostupni su u Keune odabranim frizerskim salonima, u Keune Hair Pointu, kao i na Keune webshopu.

Post Views: 8

Originalni tekst