SRPSKA veslačica Jovana Arsić nastupila je u četvrtfinalnoj seriji u disciplini skif na Olimpijskim igrama u Parizu. Trku na 2000 metara je završila na petoj poziciji, čime je ostala bez direktnog plasmana u polufinale.

ШТЕТА! Јована Арсић у завршници остала без полуфинала Олимпијских игара у скифу

FOTO: Tanjug/AP

U trećem četvrtfinalu Jovana Arsić nastupala je u stazi broj pet. Vodila se velika borba za prva tri mesta koja vode u polufinale. Srpkinja je održavala korak sa Švajcarkinjom, i Novozelanđankom, dok su daleko iza ostale Špankinja, Filipinka i Azerbejdžanka. 

U završnici trke Novozelanđanka Ema Tvig se odvojila, dok je španska Virhinija Divas Rivas takmičarka pojačala ritam i ozbiljno pripretila Jovani Arsić, koja nije uspela da se odupre pritisku, završila je trku na petoj poziciji sa vremenom 7:56:18. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Nakon današnje trke boriće se za plasman od 13. do 24. mesta. 

Podsetimo, Arsićeva je osvajala zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu, a šestu kvalifikacionu trku završila je na trećem mestu i tako izborila mesto u četvrtfinalu. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

BONUS VIDEO: MLADIĆ IZ BEOGRADA SVUDA UZ SRBIJU: Filip sa urnebesnom majicom pruža podršku “orlovima“ i u Lilu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst