Stefan Radić Rodni posljednji je napustio „Zadrugu“. Bio je jedan od mirnijih učesnika, nije se tukao, pravio skandale niti ulazio u emotivne veze. Rodni se po prvi put našao u „Zadruzi“. On se bavi ugostiteljstvom, a na nagovor svoje drugarice odlučio se da uđe u rijaliti. On priča o tome šta se sve dešavalo u „Bijeloj kući“ i otkriva koja od djevojaka ga je najviše razočarala.

Kako se osjećaš nakon „Zadruge“?

-Osjećam se fantastično, očekivao sam ovo, moram da kažem da sam jako zadovoljan svojim učešćem. Nisam se tukao, nisam želio da sebi dozvolim tu provokaciju. Ja sam se trudio da budem hladnokrvan.

Po čemu ćeš pamtiti svoje učešće?

-Bio sam mudar u nekim situacijama, nisam htio da ulazim u sukobe. Iskreno šokran sam mnogim stvarima koje sam tamo vidio i čuo. Ja dolazim iz nekog sasvim drugog svijeta. Gdje nema toliko tračeva, podvala i sličnih stvari.

Šta te je najviše šokiralo?

-Ponašanje ljudi. Ja ponekad nisam mogao da vjerujem kako neki ljudi gube svoje dostojanstvo. Rade sve i svašta samo zbog kadra i popularnosti. Ja sam ostao zatečen šta se sve dešavalo i do koje je granice su išli ljudi. Mi tamo nemamo predstavu kako izgledamo napolju, ali one scene tuča, plača, psovki, uvreda su strašne.

Jesi li bio iznenađen nakon što te niko nije dočekao na izlasku iz „Zadruge“?

-Roditelji znaju da ne želim to, a drugari su sigurno tu.

Kakav je tvoj odnos sa Milicom Veselinović, jer ste dosta vremena provodili zajedno?

-Od početka se mi družimo, prijateljske namjere su bile, i tu nije bilo ništa više, ali ko zna. Možda se desi nešto napolju. Tamo je sve drugačije.

Šta misliš o Miljani Popović, sa kojom si se isto tako intenzivnije družio?

-Nije ona bila iskrena, nasamarila me je. Svašta je pričala o meni, a to sam vidio tek kasnije.

Ko te je najviše nervirao?

-Slađa i odmah sam joj zamjerio jednu stvar. Ona je dobra duša, malo je opterećena likom Maje Marinković, kaže i ona sama da je tako. Sjećate se kada je bila dignuta kao ugrožena, ona je rekla da ne bi voljela da ode da bi doživjela Majin rođendan, a kada joj kažeš da je opterećena, ona kaže da nije. Ona je krenula da se krivi kao Maja, ustane da priča, pa se nekome nadoveže sa stihom, kao Maja.

Koja te je od djevojaka razočarala?

-Teško je pitanje. One sve tamo pokušavaju da nađu neku svoju ljubav, ali im baš i ne ide od ruke.

Šta ti je najviše nedostajalo?

-Nedostajalo mi je normalno spavanje, nedostajale su mi društvene mreže. Porodica i neki normalan kontakt sa ljudima.

Ima li u „Zadruzi“ pravih ljubavi?

-Ne, apsolutno stojim iza toga. Zvezdan i Ana imaju najtežu priču i oni su došli da je ispričaju i podijele sa milionima ljudi. To je priča koja danas sve intrigira, ali ovo ostalo je sve lažno. Nikakve ljubavi u rijalitiju ne mogu opastati, jer je sve pod pritiskom.

N.N.

Originalni tekst