Nastavlja se suđenje bivšem zadrugaru za brutalno nasilje nad starletom

Stefan Karić pojavio se danas sa devojkom Andreom Bogdanović u sudu gde se danas održava ročište u slučaju u kojem je starleta Nataša Šavija optužila rijaliti učesnika za nasilje. 

Foto: Marko Jovanović/Telegraf.rs

 

Karića je devojka Andrea, definitivno, odlučila da podrži u celom procesu. S druge strane, Nataša je, prema rečima prisutnih, došla pola sata ranije s advokatom i vidno nervozna sama pušila cigaretu ispred suda.

Foto: Informer

 

Podsetimo, nakon prvog ročišta održanog 27. decembra 2023. godine, Natašin advokat oglasio se za medije.

– Danas se pojavio okrivljeni Karić, njegov advokat nije, iako je znao da ima suđenje, bar po tvrdnji samog okrivljenog. Očigledno su želeli da izbegnu glavni pretres, čak je i adresu Karić nije bio dao pravu, pa je danas na traženje preseka veća dobio optužni akt na ruke, pa je morao da da na ruke. Suđenje je odloženo za 22. februar, s upozorenjem da se advokat ne pojavi da će suđenje biti održano. Očigledno pokušava da izbegne pravdu koja sigurno neće izmaći – poručio je tom prilikom advokat Borivoje Borović za Republiku.

Nataša je optužila Stefana za nanošenje teških telesnih povreda koje se dogodilo na jednoj svadbi u Vrdniku prošle godine uoči 1. maja. Šaviji su tada konstatovane teške telesne povrede s obzirom na to da imala prelom jagodične kosti. Zbog toga je nekoliko puta operisana, kako bi joj se oko vratilo u normalan položaj.


sledeća vest

Originalni tekst