Popularni estrani par, mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović i njen partner fudbaler Nemanja Gudelj trenutno uživaju na Ibici, odakle redovno dele kadrove sa ove egzotične destinacije.

Anastasija je, naime, na svom Instagramu podelila fotografiju sa svojim dečkom i mnogi su primetili da su oboje bili obučeni od glave do pete u istom brendu.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Pevačica je obukla dugačku crnu haljinu poznatog italijanskog brenda koja košta 5.428 evra, a Nemanja je za ovu priliku odabrao prsluk, za koji je izdvojio čak 2.500 evra! U dinarima, ova dva komada koštaju oko 929.000 dinara, piše Telegraf.

Nemanja Gudelj je inače nedavno bio na transplantaciji kose, a na fotki se već nazire njegova nova frizura.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Srbija

Ovo nema niko na svetu! Na Hisaru kod Prokuplja pronađeno neverovatno oružje (FOTO/VIDEO) Ni najgorem neprijatelju ovo ne želim! Vesna je zbog NATO bombi ostala invalid, a sad joj je najteže Palačinke u obliku penisa zgrozile Čačane! Ima da ih oteramo ko Mek!

Bruka

Palačinke u obliku penisa zgrozile Čačane! Ima da ih oteramo ko Mek!

Na društvenim mrežama Čačani, a sad i cela Srbija, dele objavu na kojoj se nalazi fotografija palačinke u obliku muškog polnog organa! U ovom gradu nedavno je otvoren lokal brze hrane koji između ostalog ima i ovu, kažu, “sramotu od palačinke” i to u blizini jedne osnovne škole. Deo Čačana se odlučio na bojkot, a većina je ogorčena neukusom ugostitelja, naročito jer u tom lokalu pazare većinom deca.

Originalni tekst