Modna Kreatorka Verica Rakočević susrela se sa ozbiljnim pretnjama od nepoznatog mladića zbog kojih je morala da se obrati policiji.

Ona je na svom fejsbuk profilu napisala u kakvoj situaciji se našla, kada je iz čita mira nepoznata osoba počela da je uznemirava na mrežama i šalje glasovne poruke pune pretnji i vređanja. 

– Živimo u strašnim vremenima. Zlo je zavladalo ovim našim nesretnim prostorom. Deca ubijaju decu, supružnici jedni druge, mržnja je na putu da nas uništi. Jedno mlado stvorenje, mladić, gej (nemam ništa protiv ove populacije, naprotiv, mnogi su mi divni prijatelji), meni od 75 godina šalje niz glasovnih poruka, užasavajućih – napisala je Verica na svom Fejsnuk profilu.

Reči koje joj je uputio anonimni mladić, koji se predstavlja kao “Cosmic God”, strašne su i za svaku osudu.

– Prva poruka počinje: “Stara babetino, nakaza si i odvratna. Hajde, marš u grob. Vreme je da umreš. “Sada se ja tužno pitam koliko ima ispuštene i promašene mladeži – navela je Verica Rakočević u javnom obraćanju i naglasila da je slučaj prijavila nadležnim inspektorima.

Usledile su brojne poruke podrške, a kretorka je, između ostalog poručila: “Ja sam najmanje važna u ovoj priči. Pitanje je kako pomoći da se ova nesrećna stvorenja izleče”.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Objavljeno ime i prezime u javnost! Ljubavnika žene Darka Filipovića juri Nemačka policija zbog milion evra!

sledeća vest

Originalni tekst