Dok su Miona i Stanislav na „medenom mesecu“ otvoreno razgovarali o svom odnosu Nenad Aleksić Ša bio je na mukama.

Miona Jovanović i Stanislav Krofak posle venčanja napustili su „Belu kuću“ i otišli u hotel gde su razgovarali o svom odnosu. Njih dvoje su razgovarali i tom prilikom stavili sve karte na sto i izneli detalje njihovog odnosa. Stanislav je priznao kako je ostavio devojku zbog nje, ali i da je zbog onoga što mu je Miona priredila u rijalituju dobio alergiju. Krofak joj je rekao i da ne može da razume kako Jovanovićeva može da dopusti da je Ša kontroliše i ponižava, a onda joj je dao i savete.

– Zašto si uzimala moj telefon a ja ti nisam dao da uzmeš. Šta si našla u njemu? – pitao je Stanislav.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

– Vidi, svašta sam našla. Poruke sa ženskim osobama, javljale su ti se devojke a ti si brisao poruke. Na moje oči si brisao, dokaži da nisi odgovorio kad si obrisao – rekla je Miona.

– Nisam ja njima nikada odgovarao na poruke. Ja mislim da je puno gore što ti on radi, ti dok nisi živela kod mene nisam znao da će odnos biti sto posto čvrst i zato sam to radio. On te sramoti na javnoj televiziji, govori ti katastrofalne uvrede, nisi ti maloumna da ne kontaš neke stvari, tvoje samopoštovanje srozao je na minimum. Svaka osoba koja ima razum vidi da to nije normalno. Ja ne mogu da te prepoznam sada i kad si živela kod mene. Ta divljačka ponašanja od tvog dečka su mi katastrofalna, kad sam video šta se dešava ja sam napravio haos. Ja znam kakvo je moje društvo, nisu oni papci, već su mi slali istinu. Da li je normalno da neko spominje bivšeg, ta ljubomora i ti prebačaji, ne mogu da verujem da neko može dopustiti takvo poniženje – ispričao je Stanislav.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

On je otkrio da je očekivao izvinjenje od Mione kada je ušao unutra, kao i zašto je zbog njenog ponašanja prestao da prati rijaliti dok je bio napolju.

– Ja sam pratio rijaliti prvih mesec dana i onda kad je bilo ono sa Lakićem prestao sam da gledam jer su mi slali razne gluposti – rekao je Stanislav.

– Ja sam prvo bila prijatelj sa njim i onda sam mu pričala za moja nepoverenja, ja sam mu pričala za svingeraj i da li mu je to normalno. Ja sam te branila svaki put i rekla sam mu da ne priča ništa o tebi, o početku smo imali svađe jer sam te ja branila i onda ustaješ ti i govoriš da sam dozvolila da me blatiš – rekla je Miona.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

– Meni nije normalno da on tebe vređa, i da ti govori takve stvari, ja bih ga odmah ostavio. Ne znam kako neko može biti u odnosu da neko upravlja sa tobom. Ja i ti smo živeli devet meseci. Miona iskreno ne bio ti u koži, imala si tri četri puta šansu da se vratiš na neku normalnu. Prvi put kad su ti došli mama i tata, drugi put nakon njegovih scena i ti ne vidiš situaciju, treći put izneo je o se*su, četvrti put uvrede. Samo upadaš u kanal. Evo ja i ti sad pričamo ovde kao prijatelji i ti ćeš sutra imati scenu. To sama sebi dozvoljavaš – rekao je Stanislav.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

Dok je Stanislav savetovao Mionu, Ša je lečio nervozu šetanjem po imanju u Šimanovcima.

– Šta da radim duša me boli, ćutim i trpim bol samo, sad me hvata malo idem da prošetam koji krug –rekao je Ša.

Reper se po povratku u „Belu kuću“ požalio cimerima da upada u paranoju svaki put kada razmišlja šta Miona i Stanislav rade u hotelu.

– Pukao sam nešto, puca mi glava, čim razmišljam o njima upadam u paranoju. Ja kad sam ušao malopre sam u sobu u glavi mi je haos bio – rekao je Ša.

Venčali se Miona Jovanović i Stanislav Krofak: Izgovorili sudbonosno

sledeća vest

Originalni tekst