Starleta Stanija Dobrojević otišla je na još jedan remont kako bi zadržala mladalački izgled po kome je poznata.

Iako ima 38 godina, Staniji bi na izgledu pozavidele mnogo mlađe devojke. Dobrojevićeva izuzetno vodi računa o ishrani i treningu, ali s vremena na vreme odlazi i na estetske zahvate kod dr Milice.

Foto: Informer

 

Ovaj put je samo osvežila lice, a s obzirom na to da je došla sa osmehom, očigledno je prevazišla strah od igle.

Foto: Informer

 

Stanija je odavno svesna da za lepotu mora da se trpi, a pošto na osnovu svog izgleda zarađuje hiljade evra na platformi za odrasle, sigurno joj nekoliko uboda neće teško pasti.

S obzirom na to da učesnice „Elite“ skoro uvek pre ulaska u rijaliti odlaze na estetske zahvate, nije isključeno ni da je Stanija upravo iz tog razloga odlučila da ode na ulepšavanje.

Šta je istina ostaje nam da nagađamo, a više fotografija možete pogledat u galeriji ispod.


sledeća vest

TV

Ponovni pokušaj realizacije ustaškog projekta! Hrvati prave lažnu pravoslavnu crkvu! (VIDEO) Srbija najveća ekonomija na zapadnom delu Balkana! Predsednik Aleksandar Vučić u subotu predstavlja razvojni plan za našu zemlju! Širi se sukob na Bliskom Istoku! Otvoreno novo žarište između Irana i Pakistana! (VIDEO)

Live TV

Širi se sukob na Bliskom Istoku! Otvoreno novo žarište između Irana i Pakistana! (VIDEO)

Pakistan je pokrenuo raketne napade na teritoriju susednog Irana, dva dana nakon što je Teheran gađao ciljeve u toj zemlji. Ubijeno je desetoro ljudi, od toga četvoro dece i tri žene. Ovime su Pakistan i Iran dodatno zaoštrili već napetu situaciju na Bliskom istoku i definitivmo proširili sukob. Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i Srboljub Peović iz Instituta za evropske medije.

Đilas sve nervozniji jer niko nije naseo na priču o pokradenim izborima! Rističević: Oni bi otpisali i Kosovo i Republiku Srpsku samo da dođu na vlast! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst