Golupčići su pozirali na istom mestu i u identičnim pozama kao na prvim zajedničkim fotkama koje su dospele u javnost.

Stanija Dobrojević otputovala je u Crnu Goru, u društvu svog partnera Asmina Durdžića.

Oni su, naime, za letovanje odabrali Porto Montenegro, gde su već ranije zajedno odmarali, a upravo na tom mestu nastale su njihove prve zajedničke fotografije koje je su dospele u javnost, kada se za njihovu vezu i saznalo.

Na mestu zločina – napisala je Stanija koja je na potpuno isti način pozirala kao tada, čak i na istom mestu, samo su njihove odevne kombinacije drugačije.

Inače, ono što su mnogi primetili jeste da „golupčići“ izgledaju jednako zaljubljeno kao i prvog dana.

(VIDEO) Ema Radujko zadala završni udarac Teodori! Želi da bude Karleušina naslednica, nikako Džehvina: Iznela sam mišljenje iza koga stojim

sledeća vest

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore! Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! (VIDEO) Rašed Ef Plojević za Informer TV: Ljudi ne mogu ubijati u ime vere, a pogotovo ne u ime islama! (VIDEO) Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu „Otvorenom studiju“ Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst