Stanija Dobrojević već mesecima uživa u ljubavi sa Asminom Durdžićem nakon svih tubulencija, a sada je otvorila dušu o njihovoj vezi.

Ljubavni par je uspeo da prebrodi sve prepreke, a Durdžić na sve načine pokušava da je iznenadi i obraduje. Tako je bilo i sada.

Stanija se pojavila u emisiji kod Lune Đogani i doživela novo iznenađenje od svog partnera. Naime, Asmin je poslao cveće tačnije ogroman buket i izmamio osmeh starleti koja je zablistala od sreće.

Foto: printscreen/Instagram

 

– Hvala ti Asmine. E, ovo je Asmin. Ovo tako liči na njega – nasmešila se Stanija.

Ona je opisala Asmina kao džentlmena uvek spremnog da svojoj lepšoj polovini pritekne u pomoć kada ima neki problem.

– Da je on onakav kako ga mediji poredstavljaju nikada ja ne bih bila sa njim. Ima on i sujetnu stranu, svi smo videli to. Ali sa druge strane, on je tip muškarca koji ženu drži kao malo vode na dlanu, veoma je galantan. Mada ja nisam u tom fazonu, neka druga starleta bi to iskoristila da je na mom mestu – ispričala je Stanija.

Foto: Društvene mreže

 

Starleta je otkrila da mu je dala drugu šansu posle svega što je bilo i da će konačno biti srećni kada se rijaliti završi i on reši njegov odnos sa Aneli definitivno. Za Ahmićku kaže da joj ona ništa nije kriva.

– Nije joj zavidna pozicija u odnosu sa Asminom, a možda nema sreće ni sad u ovom odnosu sa Janjušem. Meni ona nije ništa kriva, nije ona moja drugarica – objasnila je Dobrojevićeva.

Foto: printscreen/Instagram

 

Starleta je priznala da se ona i njen partner svađaju uglavnom oko istih stvari.

Poslednja svađa bila je na Veliki petak. Dobila sam buket od njega sve je bilo sjajno, a onda mi drugarica pokaže da je opet „pljuvao“ nekog iz rijalitija na društvenim mrežama. Pozovem ga i pitam:“Da li je moguće?“ Eto samo oko toga se svađamo, zato što on ne može da iskulira, već reaguje na sve – priča Stanija.

Stanija farbala jaja, Asmin joj poslao poklon! Starleta pokazala kako priprema Vaskršnju trpezu

sledeća vest

Originalni tekst