Atraktivna starleta i njen dečko veselili su se uz domaće hitove u jednom prestoničkom restoranu.

Stanija Dobrojević gostovala je sinoć u emsiji „Elita – Specijal“ gde je govorila i o trudnoći Aneli Ahmić. Dobrojevićeva je iznela svoje viđenje stvari i rekla kako smatra da je da je Aneli htela da prikrije trudnoću od svih.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

U jednom trenutku u studiju je postalo napeto jer je Asmin Durdžić, Stanijin partner, revoltiran pričom u emisiji poslao poruku Dušici Jakovljević  

– Asmin mi je poslao poruku, završi to, da ja ne bih završio, ovde mafijanja nema, ovde samo ja mafijam jer mi je to posao – rekla je Dušica.

Nakon toga starleta joj se izvinila u Asminovo ime.

– Dušice izvini i u moje i u njegovo ime, ja znam da njega boli jer ja ovo moram da trpim zbog njega, a on je toga svestan – rekla je Stanija.

Atraktivna starleta i njen dečko posle emisije produžili su u provod i u jednom prestoničkom restoranu uživali  u domaćim hitovima.

Stanija je celo veče bila veoma raspoložena, sve vreme je igrala i pevala. Sudeći po njenim reakcijama posebno su je pogodile pesme: „Šta će meni više od toga“, „Dišem za tebe“, „Sve je na prodaju“ i „Sunce ljubavi“ koju je zapevala iz sveg glasa.

Kada su krenuli kući njihov auto okružili su trubači i zasvirali samo za njih, a u kolima se mogao videti i veliki buket crvenih ruža koji je Stanija dobila od asmina.

sledeća vest

Originalni tekst